Agresorii lui Gigi, cercetaţi în libertate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După patru ani în care nu au mai reuşit să îşi învingă rivala de moarte, fanii stelişti au luat foc la finalul eşecului de luni, înregistrat în derby-ul cu Dinamo (0-1).

Potrivit lor, principalul vinovat pentru această serie e chiar Gigi Becali. Pentru asta, ultraşii l-au atacat pe latifundiar după partidă cu pietre, sticle şi orice obiecte le-au mai căzut prin mână, provocând pagube serioase Rolls Royce-ului deţinut de acesta.

Nervos, Becali s-a dus glonţ la Poliţie pentru a depune o plângere. "Puteam să mor în seara asta, mi-a fost frică să mă dau jos din maşină. Gata, am trecut cu vederea toate ieşirile, dar nu se mai poate", a tunat finanţatorul Stelei.

Cinci agresori au fost identificaţi şi duşi la secţie pentru a fi interogaţi. "Trei dintre cei cinci au fost reţinute. A fost avariată şi o maşină a Jandarmeriei. Unul dintre agresori e şi el la Parchet. Poliţia a făcut prima parte din cercetări. Procurorul va dispune dacă vor fi cercetaţi în stare de libertate sau arestaţi. Sunt tineri de 16-21 de ani", a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Semnalizatorul a fost rupt, iar parbrizul spart

simeon stalpnicul png

Până la urmă, procurorii au ho­­tărât ca toţi să fie cercetaţi în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea, fiind acuzaţi de distrugere şi tulburarea liniştii publice. Ghinioanele nu s-au oprit aici pentru Gigi.

Tot luni, după ce a depus plângerea la Secţia 22 de Poliţie, patronul din Ghencea a depăşit viteza legală, fiiind prins când circula cu 76 km/h, dar n-a avut bani la el să achite amenda pe loc.

"Ce s-a întâmplat cu Gigi Becali poate fi încadrat la tentativă de crimă! În momentul în care dai cu o cărămidă în geamul unei maşini, poţi să omori acea persoană." Mitică Dragomir, preşedinte LPF

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net