Ai maşină puternică? Adio bani de căldură!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Guvernul lucrează cu drag şi spor, numai că noi nu ştim. Săptămâna trecută a aprobat în secret modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă prin care cei care au în proprietate animale - caprine, bovine, porcine, ovine - maşini sau terenuri să nu mai primească ajutoare la încălzire.

Săptămâna trecută ştiam că este proiect, iar, luni, am găsit modificările publicate în Monitorul Oficial. În şedinţa de guvern de săptămâna trecută, miniştrii au aprobat, în secret, modificările şi completările prin care o parte a populaţiei pierde ajutorul de încălzire.

Astfel, dacă ai mai mult de cinci porci, adio ajutor. Tot asta păţeşti şi dacă maşina ta are mai mult de 1.600 cmc. Nici dacă ai mai mult de 15 stupi de albine nu eşti scutit, sau dacă ţii în curte mai mult de 3 vaci.

Mai mult, dacă eşti singur şi ai în proprietate unul dintre bunurile din listă, nu mai pupi ajutorul de la stat. Lista, aprobată săptămâna trecută, a fost publicată ieri în Monitorul Oficial, aşa că, dacă mai vreţi să beneficiaţi de ajutoare, scăpaţi de animale, terenuri sau maşini.

Ai animale multe? Pierzi ajutorul

Dacă ai în ogradă peste 20 de capre, mai mult de 3 vaci, peste cinci porci sau un depozit de peste 3.000 de lei la bancă, poţi să-ţi iei adio de la ajutorul de încălzire.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net