Ai maşină puternică? Adio bani de căldură!

simeon stalpnicul png

Guvernul lucrează cu drag şi spor, numai că noi nu ştim. Săptămâna trecută a aprobat în secret modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă prin care cei care au în proprietate animale - caprine, bovine, porcine, ovine - maşini sau terenuri să nu mai primească ajutoare la încălzire.

Săptămâna trecută ştiam că este proiect, iar, luni, am găsit modificările publicate în Monitorul Oficial. În şedinţa de guvern de săptămâna trecută, miniştrii au aprobat, în secret, modificările şi completările prin care o parte a populaţiei pierde ajutorul de încălzire.

Astfel, dacă ai mai mult de cinci porci, adio ajutor. Tot asta păţeşti şi dacă maşina ta are mai mult de 1.600 cmc. Nici dacă ai mai mult de 15 stupi de albine nu eşti scutit, sau dacă ţii în curte mai mult de 3 vaci.

Mai mult, dacă eşti singur şi ai în proprietate unul dintre bunurile din listă, nu mai pupi ajutorul de la stat. Lista, aprobată săptămâna trecută, a fost publicată ieri în Monitorul Oficial, aşa că, dacă mai vreţi să beneficiaţi de ajutoare, scăpaţi de animale, terenuri sau maşini.

Ai animale multe? Pierzi ajutorul

Dacă ai în ogradă peste 20 de capre, mai mult de 3 vaci, peste cinci porci sau un depozit de peste 3.000 de lei la bancă, poţi să-ţi iei adio de la ajutorul de încălzire.

simeon stalpnicul png
foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP