Aici bagă Gică Popescu 10 milioane €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În vreme de criză, când toţi investitorii nu mai ştiu pe unde să-şi scoată cămaşa, Gică Popescu îşi trage complex comercial. Şi nu oriunde, ci într-un cartier mărginaş al Capitalei. Investiţia valorează 10 milioane de euro, iar inaugurarea va avea loc în octombrie 2010.

Cartierul Rahova, strada Pucheni, sectorul 5, Bucureşti. Case şi blocuri vechi, odinioară raiul şuţilor şi al toxicomanilor. Nimic nu te poate duce cu gândul că aici preferă să investească o căruţă de bani unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României.

Şi totuşi, la numărul 42, pe locul unei foste fabrici de vopsele, excavatoarele sapă, buldozerele nivelează şi macaralele ridică de zor.

Pe 12.000 de metri pătraţi, chiar între case, fostul fotbalist Gică Popescu îşi face un mega-centru comercial: Doldora Bazaar.

Prin această investiţie, „Baciul" speră să atragă aproape un milion de clienţi din zona centrală, cartierele sudice şi localităţile din jur.

Citeşte şi:Gică Popescu se va muta din Pipera

Gică Popescu: "Echipa noastră naţională nu mai are valoare"

Aici se relaxează Gică Popescu în Deltă!

„Am considerat că zona este de perspectivă, întrucât aici nu există nimic de acest gen. Doldora Bazaar va fi cel mai modern complex comercial din România. Am investit, alături de alţi doi tineri afacerişti, 10 milioane de euro. În ciuda urletelor presei sau ale guvernanţilor, cum că e criză şi ţara e în colaps, noi demonstrăm că putem aduce bani în ţară, iar prin asta să şi oferim locuri de muncă", ne-a declarat Gică Popescu.

Astfel, după modelul altor centre, cum ar fi IDM, Sir sau Dragonul Roşu, românii îşi vor putea cumpăra din complexul lui Gică Popescu haine şi alimente la preţuri rezonabile, dau asigurări dezvoltatorii.

Şi ei scot bani frumoşi

A investit în galeria de artă "Hanul cu tei". În plus, Dumitrescu şi-a deschis, de curând, şi o terasă tot în centrul vechi al Capitalei. Fostul atacant a riscat şi cu imobiliarele, domeniu unde a investit împreună cu doi asociaţi 60 de milioane de euro pentru construirea unui complex cu 300 de apartamente la periferia Bucureştiului.

simeon stalpnicul png

Cea mai importantă afacere a "Regelui" Gică Hagi e hotelul de cinci stele Iaki, din Mamaia. Fostul mare fotbalist a investit şi în imobiliare, tot la malul mării, acolo unde construieşte un cartier rezidenţial. Hagi a băgat milioane de euro şi în fotbal, la Academia care-i poartă numele. Averea sa e estimată la 47-50 milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Antrenorul Dan Petrescu şi-a direcţionat toţi banii pe care i-a câştigat din fotbal către imobiliare. "Bursucul" şi-a cumpărat case la Oliva Nova, în Spania, şi la Londra, în Marea Britanie, pe care le închiriază. Acelaşi lucru îl face şi cu proprietăţile pe care le deţine în Bucureşti. Averea este estimată la circa 13 milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Ce va cuprinde Doldora Bazaar

425 de spaţii comerciale.

200 de locuri de parcare.

servicii de telefonie şi internet.

spaţii de recreere şi restaurante.

spaţii servicii bancare.

 pază asigurată prin sisteme de supraveghere video şi agenţi de securitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net