Aici se relaxează Gică Popescu în Deltă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul mare fotbalist Gică Popescu este un pescar renumit. El are o casă de vacanţă în Delta Dunării, la Sulina, iar ca mijloc de deplasare foloseşte de cele mai multe ori elicopterul. „Când îmi permite timpul, nu ratez ocazia să mă deplasez în Deltă. Sunt fascinat de această zonă", spune Baciul.

Chiar dacă a plecat încă de tânăr din Calafat, oraşul său natal, Dunărea i-a rămas la suflet lui Gică Popescu. În urmă cu 3-4 ani, fostul căpitan al Barcelonei şi-a achiziţionat o casă de vacanţă la Sulina.

Cel puţin o dată pe săptămână, acesta se relaxează la o partidă de pescuit în oraşul înfloritor de altădată, din care a mai rămas ca punct de atracţie doar o biserică, un far înalt cât un stâlp de curent electric şi o uzină de apă potabilă construită de Regina Olandei în urmă cu două secole.

Citeşte şi:

Soţia lui Gică Popescu decorează interioare de lux

Gică Popescu îşi face crescătorie de mistreţi

Gică Popescu face bani din vânt

Gică Popescu, cu elicopterul la mănăstiri

Fabrica de peşte este în paragină de 20 de ani, iar vapoarele cu marfă abia de le vezi până să treacă săptămâna. „Delta Dunării este o zonă superbă care mă relaxează teribil de mult. Mie îmi place să pescuiesc la crap.E preferatul meu. De multe ori, l-am luat şi pe Hagi cu mine, dar lui nu prea îi place să dea la peşte. În schimb, mănâncă ce prind eu", ne-a mărturisit fostul internaţional.

De aproximativ doi ani, Gică Popescu este proprietarul unui elicopter, pentru care a plătit 2,2 milioane de euro şi pe care şi-a inscripţionat iniţialele, G.P.

„Nu îl pilotez eu în acest moment, dar fac şcoala pentru obţinerea permisului de pilot. Folosesc elicopterul pentru business, dar şi în scop personal", ne-a mai spus Baciul, care deţine şi o firmă de transport fluvial de persoane, Tulcea-Sulina.

Are un băieţel fotbalist şi o fetiţă artistă

Gică Popescu are un băiat şi o fată cu Luminiţa, nimeni alta decât sora Marilenei Hagi. Rodul iubirii celor doi sunt Nikolas (7 ani) şi Maria (10 ani), care învaţă la Şcoala Britanică din Capitală.

Băiatul îi moşteneşte talentul tatălui său, în timp ce Maria visează ca într-o zi să ajungă la Hollywood. Ea iubeşte muzica şi nu ratează nicio ocazie de a merge la concerte importante din Bucureşti, în timp ce Nikolas se pregăteşte la şcoala de fotbal „Pro Luceafărul" din București pentru a ajunge într-o zi un mare fotbalist.

Vine cu elicopterul pe care a plătit 2,2 milioane de euro. Gică Popescu face cursuri ca să poată să-și piloteze singur elicopterul.ARE FIRMĂ DE TRANSPORT fluvial. Feribotul lui Popescu poartă numele fiului său, Nikolas, iar preţul unui bilet este de 45 de lei pentru turişti şi 25 pentru localnici.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net