Ajutaţi-l pe Luca!

Ultima actualizare:

Avea doar o lună şi jumătate când Luca a dat primele semne că trupuşorul lui ascunde o suferinţă teribilă. Nicoleta Mihăilă, mămica lui, povesteşte cât de rău s-a speriat când a văzut că Luca, în timp ce plângea, s-a învineţit în jurul guriţei şi parcă nu putea respira.

A alergat cu el la doctor şi de atunci a început lupta cu boala. Analize, teste peste teste, vizite la cei mai mari specialişti în cardiologie.

De peste patru ani, mama a strâns viaţa lui Luca - nu într-un album cu poze, ci între coperţile unui dosar care a devenit tare voluminos.

Profesorul dr. Pop de Popa a spus părinţilor să nu întârzie cu operaţia peste doi ani, căci vor fi afectate şi alte organe.

Ei bine, lipsa banilor, faptul că mai au în îngrijire încă un băiat adolescent, speranţa că vor reuşi să găsească cel mai bun chirurg cardiolog pediatru din ţară, i-au făcut să amâne intervenţia.

Consecinţa: apariţia unor chisturi la rinichi, imunitate scăzută, răceli dese cu complicaţii pulmonare.

«La recomandarea dr. Dumbravă de la «Marie Curie» am ajuns, în primăvară, la dr. Alin Niculescu de la Cardiologie Fundeni. Operaţia se poate efectua şi în ţară, însă sunt listele de aşteptare, iar starea copilului se deteriorează. Iar de ajutorul financiar prin Formularul E 112, nu putem beneficia. Dar când am văzut că ecografia pe care i-a făcut-o indica o creştere a diametrului orificiului deschis al inimii, ne-am decis. La recomandarea dânsului, am luat legătura cu un medic român, Eugen Săndică, dintr-o clinică de cardiologie de lângă Dortmund, Germania», ne-a povestit Nicoleta Mihăilă, din Bucureşti, atunci când a venit să ne ceară ajutorul.

*Intervenţia chirurgicală pe inimă costă 22.500 de euro şi e programată pentru 14 iulie. Părinţii au reuşit să strângă 5.500 de euro şi şi-au scos apartamentul la vânzare.

Cumpărătorul, însă, nu a reuşit încă să obţină creditul. Noi vom face tot posibilul să salvăm acest copil frumos cu ochi albaştri.

Dacă vreţi să fiţi alături de noi şi de Luca, donaţi oricât de puţin în contul RO 88 PIRB 2501724405003000 în lei, la Banca Piraeus, sucursala Pipera.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elizabeta la nunta fiului său Charles cu Diana 1981. Foto Profimedia
image
image
image
image
image
image
recreation 1946786 1280 jpg
padure pixabay jpg
grecia pixabay jpg
garana4 jpg
Çatalhöyük jpeg
profimedia 0648369776 scaled jpg
Cheile Bicajel jpg
condei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net