Alex Velea s-a mutat deja cu Antonia?

simeon stalpnicul png

Antonia şi Alex Velea nu se mai ascund. Cei doi artişti au avut gesturi tandre în public la un eveniment în Sibiu, la care au fost invitaţi să cânte în weekend.

Apropiaţii celor doi susţin că relaţia lor se consolidează pe zi ce trece şi că Alex şi-a dus lucrurile la Antonia.

Relaţia Antoniei cu Alex Velea este una tot mai apropiată şi caldă. Conform unor surse, cei doi amorezi locuiesc deja împreună şi au fost împreună weekendul trecut la Sibiu, unde au susţinut un recital în Piaţa Mare a oraşului, locul în care s-a desfăşurat Miss Models Internaţional, acolo unde 20 de domnişoare din întreaga lume s-au întrecut pentru titlul de cea mai frumoasă fată.

Cei doi nu se mai ascund şi îşi arată iubirea pe care şi-o poartă unul celuilalt de faţă cu alte persoane. De când a divorţat, Alex Velea nu se abţine să facă gesturi tandre faţă de Antonia în public. La evenimentul de la Sibiu, cântăreţul s-a giugiulit toată seara în culise cu frumoasa cântăreaţă. Primul a cântat Alex, apoi s-au înmânat premiile la concursul Miss Models Internaţional şi abia apoi a cântat Antonia.

simeon stalpnicul png

În timp ce pe podium se înmânau premiile la competiţia de frumuseţe, în culise Alex şi Antonia s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat non-stop. Artistul a dat tonul petrecerii şi nu a uitat de iubita lui nici pe scenă, când a făcut diverse aluzii şi comentarii la adresa ei. El a anunţat recitalul cântăreţei punând o piesă de-a acesteia: "Asta este pentru fata frumoasă care vine să cânte după noi", a spus Alex celor peste 15 000 de spectatori din Piaţa Mare din Sibiu. Antonia a intrat imediat după decernarea premiilor, iar Alex a aşteptat-o într-un cort destinat artiştilor prezenţi acolo.

La finalul concertului artistei, Alex s-a giugiulit din nou cu iubita lui în culise. Cântăreţul a luat-o de gât şi a sărutat-o pe fata frumoasă pentru care şi-a lăsat soţia după trei ani de mariaj. Cătălin Botezatu, aflat în juriu, le-a întrerupt puţin momentul de tandreţe pentru a sta de vorbă cu artista.

Citiţi şi: Antonia nu vrea să renunţe la Velea!

Alex Velea şi-ar mai fi înşelat soţia. Ce a făcut cântăreţul ca să fie iertat

Alex Velea şi soţia lui au petrecut separat aniversarea căsniciei

Antonia şi fostul soţ, Vincenzo, au fost la mare, dar nu s-au văzut deloc

Alex şi Antonia flirtează şi pe Facebook. Vezi cum vorbesc «codificat»

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
Alec Baldwin
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg