Alexandru Arşinel, externat joi din spital. Ce a declarat actorul după transplantul de rinichi


    Arşinel
Arşinel

Alexandru Arşinel va fi externat joi din spital după ce a suferit acum două săptămâni un transplant renal la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca,

Potrivit Realitatea, Arşinel a susţinut o conferinţă de presă la ICUTR Cluj în timpul căreia a glumit cu jurnaliştii şi a dat detalii despre starea sa.

«Plec astăzi (joi - n.r.) acasă, voi urma o perioadă cu restricţii impuse de operaţie. Ca să fie o reuşită, operaţia impune nişte reguli de viaţă destul de stricte. Va trebui să păstrez nivelul anticorpilor la un nivel foarte jos, dar altfel de restricţii nu, şi nu femei, domnul profesor Lucan mi-a spus «ia-ţi gândul».

Habar nu aveţi ce clinică aveţi aici, ce personal de o calitate pe care nu cred că o putem găsi în multe locuri din lume, este o oază dătătoare de speranţă. Am bătut la uşa unui spital şi am cerut ajutor şi azi pot să vă zâmbesc, pot să plec fericit acasă. Mă simt bine, puţin slăbit, nu sunt un dandy, dar starea mea este bună, am trecut printr-un moment foarte greu şi vedeţi acum un om căruia i s-a dat viaţă. Vreau să revin cât mai repede în faţa publicului, să muncesc, mă aşteaptă o nouă stagiune, vreau să îmi văd nepoţii mari», a afirmat Arşinel.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg