Alexandru Arşinel face mărturisiri dureroase: «Mi-aş fi dorit să mor!»

Lavinia
Lavinia

În urmă cu două săptămâni, Alexandru Arşinel a suferit un transplant de rinichi la Institutul Clicnic de Urologie şi Transplant Renal, din Cluj Napoca. După această "cumpănă", celebrul actor recunoaşte că s-a gândit la moarte.

Actorul Alexandru Arşinel a oferit un interviu emoţionant lui Cătălin Măruţă, în care vorbeşte despre operaţia de transplant la rinichi, dar şi despre nemulţumirea  pe care o are faţă de o parte a publicului care a spus că nu avea dreptul la acest transplant.

"Două săptămâni la pat, cu operaţie de 30 de cm, nu a fost simplu. A durat  4 ore şi au considerat-o reuşită. Chiar un fel de premieră în Europa. Trei transplanturi reuşite la persoane de peste 70 de ani.  Dacă nu făceam acest transplant treceam pe dializă. Preferam să renunţ la tot, şi la viaţă, decât să ajung la dializă.


    Lavinia
Lavinia

Începi să te înnegreşti, să fii 16 ore pe săptămână cu ace în tine 4 ore. Lumea a spus ca nu am voie la şansă pentru că sunt Arsinel, în plus cei de generaţia mea nu ar avea dreptul la o şansă. Nu pot să cred că se vorbeşte aşa despre un om care a făcut poporul să râdă când i-a fost greu.  Nu am crezut că poporul ăsta naşte şi asemenea monştri", a spus Arşinel, la Pro Tv.

Asociaţiei „Claudia Safta”  va depune o plângere penală prin care cere lămurirea condiţiilor în care Alexandru Arşinel a primit un rinichi după doar trei zile de aşteptare. Preşedintele organizaţiei a fost invitat la emisiunea "La Măruţă" pentru a clarifica lucrurile. El a subliniat că nu are o problemă cu actorul, ci că luptă pentru cei care trec prin chinuri ani de zile şi sunt ignoraţi de sistem.

"Nu contest dreptul lui la viaţă, nu lupt împotriva asta, eu cer să se lămurească bolnavii pentru care eu lupt de ce aşteaptă ani de zile şi fac dializă de ani de zile şi vor să ştie dacă s-au respectat toate condiţiile. E o diferenţă între un lucru suspect şi un lucru care poate fi dovedit. E suspect că un om de 70 de ani primeşte un rinichi de la un tânăr de 23 de ani. Mi se pare ciudat", a declarat bărbatul.

Mădălin Voicu a intervenit şi el, pentru a-l contrazice pe Ungureanu. Din punctul lui de vedere, Arşinel are tot dreptul să primească mai repede un rinichi pentru că este o personalitate a culturii româneşti.

"Eu nu spun că nu erau alţi bolnavi în stare gravă, eu l-aş fi operat în trei ore, când e vorba de personalităţi, elitele culturii ale acestei ţări, nu poate interveni cineva să explice că vrea să dea în judecată spitalul că Arşinel a primit mai repede un rinichi de care avea nevoie. Mi se pare absurd", a declarat Mădălin. 

catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
Sorana Cirstea, EPA jpg
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg