Alexandru Arşinel, supărat pe Vasile Muraru! Ce l-a nemulţumit pe actor

CLIIMA20110528 0165 1 jpeg
Alexandru Arşinel

După cinci luni de la moartea lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru şi-a găsit în sfârşit un nou partener. Actriţa Valentina Fătu a urcat pe scenă alături de el în cadrul unui spectacol de Paşte, iar cei doi vor forma de acum încolo un cuplu profesional.

Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", unde activează atât Vasile Muraru, cât şi Valentina Fătu, a recunoscut că el nu a contribuit în niciun fel la alegerea făcută de Vasile. Mai în glumă, mai în serios, actorul a declarat că i-ar fi plăcut totuşi să fie el ales în locul Valentinei.

"Eu stau pe dreapta, nu m-am băgat. Vasile are suficient discernământ să îşi aleagă partenerii în funcţie de talentul lor, de felul în care se pupă cu rolul respectiv. A ales, în funcţie de personalul artistic al teatrului, cu cine a considerat că poate să meargă mai departe. Mie mi-a părut rău că nu m-a luat pe mine (n.r. - râde). Am jucat de multe ori împreună şi chiar am avut succes. Nu, nu o părăsesc pe Stela. Noi nu ne părăsim niciodată, stăm aproape să nu ne mănânce duşmanii", a precizat Alexandru Arşinel pentru ziarulring.ro.

Când a auzit că Arşinel e "supărat", Vasile Muraru i-a răspuns, amuzat, că a avut un motiv serios să nu îl aleagă: "Păi, cum să îl aleg pe el?! Vrei să îmi dea Stela cu ceva în cap? (n.r. - râde). El şi Stela sunt un cuplu consacrat...".

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
excutie cu ajutorul elefantului jpg
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg