Alin Gălăţescu: "Moni şi-a ratat carierea de model tunându-şi sânii, iar Bianca e o femeie bionică”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce, zilele trecute, s-a comentat că Monica Columbeanu nu ar fi un model pentru că nu intră în standardele internaţionale, Alin Gălăţescu spune formele pe care soţia lui Iri le are îi pemit să prezinte doar lenjerie intimă.

Citeşte şi:

Moni: «I-am cumpărat lui Iri o stea pe cer!»

Serghei Mizil este atras de Monica Columbeanu

Alin Gălăţescu este de părere că Moni şi-a ratat cariera de model deoarece şi-a "tunat" sânii, scrie Replica Vedetelor.

simeon stalpnicul png

"Monica nu e un model afară în niciun caz, în sensul că la formele pe care le are, cel mult ar putea să meargă spre zona de modeling de lenjerie. Mai ales după ce s-a tunat cu sânii ăia imenşi a exciclat din modeling. Cu asemenea sâni doar dacă eşti Claudia Schiffer după ce a născut, poţi să faci modă. În rest avem şi noi un exemplu în Catrinel Menghia pe zona asta de sâni mari şi de forme, însă nu poate fi vorba de o comparaţie între cele două", susţine Alin.

Criticul de modă nu are cuvinte de laudă nici la adresa Ramonei Gabor, sora Monicăi Columbeanu, şi spune că această fată "nu a fost şi nici nu o să fie niciodată nimic".

simeon stalpnicul png

Nici Bianca Drăguşanu nu a scăpat de gura lui Alin: "Bianca este o femeie bionică, arată aşa cum se poate rata un personaj ratat, e tunată peste tot, nu are nimic de a face cu nimic. Mi se pare o femeie care provoacă tristeţe în sensul că este foarte chinuită şi arată cât de rău poate să ajungă un personaj care nu ştie să îşi controleze două dintre variantele cele mai periculoase ale momentului şi anume operaţiile estetice şi jocul cu presa de scandal. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, nici nu se mai pune problema pentru că la ea se vorbeşte mai mult de cum se dezbracă! Nici chiloţii ăia pe care îi purta când făcea vestitul dans senzual, nici ăia nu sunt remarcabili".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
media 172132059980412700 jpg
Microsoft
cosmar vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net