«Am câştigat 500 de lei la Clickmania! bingo»

Ultima actualizare:

Norocul i-a surâs pentru prima dată în viaţă. A jucat la cel mai iubit concurs al toamnei şi a câştigat. Ioana Palamariu, 28 de ani, a pus mâna pe 500 de lei, după ce a găsit seria norocoasă pe tichetul din revista „Click! pentru femei".

Nu am mai câştigat nimic până acum. Mă bucur foarte mult pentru premiu. Banii am să-i dau mamei mele, pentru că eu plec luni din ţară. Am prins un job de manager de restaurant în Marea Britanie", ne-a povestit tânăra norocoasă. Chiar dacă ea va părăsi ţara, mama ei va juca în continuare la Clickmania! Bingo, care pune la bătaie premii totale de 400.000 de lei. Femeia speră să pună mâna pe câştigul cel mare: o maşină.

Vrei şi tu să ai norocul ei sau să câştigi un premiu mai mare? Cumpără zilnic ziarul Click! şi caută pe tichetul roz cele 9 numere norocoase. Poţi câştiga 500 de lei (premiu de linie), 1.000 de lei (premiul bingo), 300 de lei dacă ai seria câştigătoare sau 100 de euro la "Extraşansa Kiss FM", înscriind tichetul pe site-ul postului de radio. Nu uita de Seria norocoasă Click!, a cărei valoare creşte zilnic.

Trimite prin SMS la numărul 1399 cuvântul cheie MANIA urmat de seria tichetului de concurs şi de numele tău. Costul unui SMS este de 0,3 euro plus TVA, valabil în toate reţelele. Tichetele necâştigătoare trimite-le pe adresa OP 33, Căsuţa Poştală 14 sau adu-le la sediul redacţiei, iar la extragerea finală poţi câştiga un autoturism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net