Ambiţie! A luat permisul după ce a dat de 960 de ori examenul! VIDEO

O femeie din Coreea de Sud a încercat de sute de ori să-şi ia permisul, dar a căzut de fiecare dată. Cha Sa-soon, în vârstă de 69 de ani, a devenit o vedetă locală după ce a reuşit să intre în posesia permisului de conducere după ce a dat de 960 de ori examenul.

De trei ani încoace, din aprilie 2005, femeia susţinea examenul de conducere în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. Apoi, s-a mai domolit, de două pe săptămână, dar nu s-a dat bătută niciodată.

Doamna Cha este faimoasă acum datorită ambiţiei, răbdării, dar şi pentru că nu a acceptat să piardă.

"După ce şi-a luat permisul, cu toţii am mers la ea acasă să o îmbrăţişăm şi să-i dăruim flori. Nu am avut niciodată curajul să-i spunem să renunţe deoarece nu avea nicio intenţie să se dea bătută", a declarat instructorul femeii, Park Su-yeon.

Aceasta a mai spus că femeia nu este un pericol public pe şosea, întrucât a căzut, ce e drept de aproape de 1.000 de ori, examenul scris, nu cel practic.

Ms. Cha, al cărei nume în coreeană înseamnă, culmea, vehicul, a avut numai de câştigat de pe urma notorietăţii sale. După ce în sfârşit şi-a luat permisul în mai, compania Hyundai-Kia Automotive Group a început o campanie prin care le cerea oamenilor să posteze mesaje de felicitări pentru ea, iar la începutul lunii august, Hyundai i-a făcut cadou o maşină de 16.800 de dolari.

Mai mult, femeia apare într-o reclamă pentru compania respectivă.

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg