Amenda lui Mutu, suspendată!

"Nu avem nici noi prea multe date în momentul de faţă. Din ce am înţeles de la avocaţii noştri, este o decizie de suspendare temporară a deciziei TAS, luată azi de Tribunalul Federal al Elveţiei", a declarat Victor Becali, cel care, împreună cu fratele său, Giovani, reprezintă interesele lui Adi Mutu.

"Cel mai probabil mâine (n.r. azi), vom afla exact natura exactă a deciziei", a completat impresarul.

În orice caz, „Briliantul" nu a scăpat definitiv de coşmarul celor 17 milioane de euro, existând două variante: ori Mutu şi Chelsea ajung la o înţelegere de stingere sau diminuare a datoriei, ori Tribunalul Federal va analiza cazul din punct de vedere al viciilor de procedură, situaţie în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne ar putea fi somat să rejudece cazul „Mutu" de la zero.

Istoricul conflictului românului cu Chelsea

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis, la 7 mai 2008, că Mutu, acum la AC Fiorentina, trebuie să plătească fostului său club, Chelsea, despăgubiri în valoare de 17.173.990 de euro, pentru încălcarea contractului, iar internaţionalul român a cerut TAS să anuleze hotărârea FIFA şi să stabilească faptul că nu trebuie plătită nicio compensaţie.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub radu mirica animat gif
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
iluminat public
CTP
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati