Amna, la un pas să-i ia locul Elenei în trupa Mandinga!

Ultima actualizare:

    Amna (FOTO:Pro TV)
Amna (FOTO:Pro TV)

Amna, tânăra care a cucerit topurile româneşti şi internaţionale cu piesa "Tell Me Why", care are peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, a fost la un pas de a fi solista trupei Mandinga.

Artista a participat, în 2005, la preselecţia organizată de trupa Mandinga în urma căreia trebuia să se găsească o înlocuitoare pentru Elena Gheorghe.

„Am cântat piesa <<Spune-mi>> şi o altă melodie în limba spaniolă, care însă nu m-a avantajat deloc. Am rămas totuşi în concurs cu negresa B.U. şi Elena, vocea actuală a trupei. Ele au câştigat, eu am ieşit din joc", povesteşte Amna care îşi mai aminteşte şi-a pierdut pantofii, chiar înainte să intre pe scenă.

„Mă pregăteam să cânt desculţă, în momentul in care mi-am gasit pantofii la o alta colega care mi-i luase fara sa-mi spuna", isi aminteste ea.

Cu toate ca nu a câstigat locul rămas vacant în trupa Mandinga, Amna nu regretă nicio clipă că a luat parte la această experienţă: „Mă bucur că nu am fost finalistă. Acest concurs şi multe altele la care am mai fost, m-au făcut să muncesc din greu, să reuşesc să ajung la performanţele de acum", declară solista.

Amna a luat lecţii de muzică la liceul George Enescu şi ore de canto cu Crina Mardare.

Amna cântă de la trei-patru ani, iar până la debutul ei solo, aceasta a participat la aproape toate concursurile muzicale care s-au organizat în Romania: de la "Alege A.S.I.A.", difuzat la ProTV, la Star Factory şi Megastar, de la Prima TV, până la preselecţia pentru trupa Mandinga.

Singurul concurs în care nu s-a înscris a fost "Vocea Romaniei": "Eram deja lansată în muzica şi aveam propriul drum!", spune Amna care a dat lovitura la începutul anului 2011 cu piesa "Tell me why".

De atunci, a mai lansat încă doua melodii, "She bangs" şi "Esta noche" şi a câştigat premiul Best International Artist în Polonia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net