«Ana a câştigat şi când s-a căsătorit şi câştigă şi când divorţează». Vezi cine a spus acest lucru despre soţia lui Alex Velea

image
Radu Baron a comentat la Poveştiri Adevărate relaţia lui Alex Velea cu Antonia (captură: Acasă TV)

Alex Velea şi Antonia ţin de ceva timp prima pagină a ziarelor, cu relaţia lor despre care s-a scris în numeroase rânduri că ar fi mai mult decât una pur profesională sau amicală. În acest scandal mediatic, mai multe vedete şi-au exprimat părerea şi au explicat care este relaţia dintre cei doi, din punctul lor de vedere.

Impresarul Radu Baron a stat de vorbă cu reporterul Poveştiri Adevărate, căruia i-a împărtăşit punctul lui de vedere cu privire la presupusa idilă dintre Velea şi Antonia. Acesta a mărturisit că nu crede în "iubirea" lor şi că i se pare că imaginile cu cei doi nu au nici o tentă erotică.

"Fotografiile cu ei mi se par ciudăţele. Chiar dacă Alex o prinde mai hotărât în braţe şi o trage înspre el, nu mi se pare că ea îi răspunde. Poate că avea cremă pe mâini sau poate unghiuţele nu îi permit. E mai degrabă o îmbrăţişare între doi prieteni şi nu are nici o încărcătură erotică. Dacă aş fi managerul lor, i-aş sfătui să nu dea o dezminţire a relaţiei lor sau o confirmare. Discuţiile pe această temă le aduc publicitate şi bani. E normal să nu spună nimic. Ar fi fraieri să spună «da» sau «nu»", a spus acesta.

Radu Baron a comentat la Poveştiri Adevărate relaţia lui Alex Velea cu Antonia (captură: Acasă TV)

simeon stalpnicul png
Radu Baron a comentat la Poveştiri Adevărate relaţia lui Alex Velea cu Antonia (captură: Acasă TV)

Managerul a explicat de ce se fac asemenea strategii de imagine pentru promovarea vedetelor şi ce au acestea de câştigat de pe urma unui astfel de scandal mediatic.

"Niciodată nu este destulă publicitate. Aveau nevoie de maturizare, să arate că s-au făcut mari, că se căsătoresc, că divorţează. Majoritatea fanilor lor sunt copii, minori. Aici sunt nişte problemuţe. Nu poţi veni să vinzi un produs pentru majori cu un artist care îţi aduce numai minori. Mi se pare normal ca PR-ul lor să îi înveţe să găsească soluţii ca să apară în presă. Este avantajos pentru ei să fie pe prima pagină a ziarelor şi să se vorbească despre ei ca despre nişte oameni maturi", a declarat acesta.

Radu Baron a dezvăluit şi care este situaţia în care se află Ana Velea, soţia lui Alex, în condiţiile în care se speculează că soţul ei iubeşte o altă femeie.

"Dacă e să ne luăm după zvonuri, Alex a plătit şi când s-a căsătorit cu Ana şi plăteşte şi când divorţează. Ana a câştigat şi când s-a căsătorit şi câştigă şi când divorţează, aşa că nu e nici o problemă pentru ea. În plus, Alex a fost implicat în mai multe scandaluri cu fane de-ale lui, ceea ce e mai grav decât scandalul cu Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România", a spus acesta.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Berlusconi si Putin in 2008 foto EPA EFE jpg
bani curs valutar dolari jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg