Anamaria Ferenţ, stilată de Ion Ţiriac

Solista a renunţat la rochiţele lambada şi la accesoriile ieftine şi acum îmbracă haine elegante, demne de o doamnă din înalta societate.

Anamaria Ferenţ a ocupat, încă de la debutul muzical, de acum zece ani, un loc fruntaş în topul celor mai prost îmbrăcate cântăreţe autohtone.

Rochii ţipătoare, din materiale cu aspect ieftin, costume-taior bătrânicioase şi pălării în exces, stilul vestimentar al solistei a fost aspru criticat, în unanimitate, de specialiştii în modă.

Dar iată că de câteva luni, de când a fost văzută la braţul magnatului Ion Ţiriac, Anamaria şi-a cizelat vizibil apariţiile în public.

Hainele de scenă nu mai sunt deloc ţipătoare, ea preferând croiurile simple şi culorile neutre, totul culminând cu apariţia cântăreţei la Balul de Caritate de la Hotel Intercontinental.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, elegantă, din voal de mătase, cu umerii goi, Anamaria a strălucit pe covorul roşu, atrăgând numai priviri admirative, din partea tuturor bărbaţilor prezenţi în sală.

Cum la braţul lui Ion Ţiriac au fost văzute, până acum, numai femei care debordau de eleganţă, iată că şi Ferenţ s-a conformat. Nu de alta, dar nu doreşte să-l facă de râs pe celebrul miliardar.

Adina Buzatu: «Îmi pun mâinile în cap la cum arăta înainte!»

„Remarc evoluţia spectaculoasă a stilului vestimentar, din ultima perioadă. Se vede că investeşte mai mulţi bani, atât în haine, cât şi în coafură. Dacă e să facem o analiză, din ultimii ani, îmi vine să-mi pun mâinile în cap. Anamaria purta haine total nepotrivite. Ori punea pe ea toate accesoriile pe care le găsea în casă, ori făcea combinaţii greşite. O sfătuiesc să poarte părul întins, îi stă mult mai bine aşa şi să renunţe la pălărie", ne-a declarat stilistul vedetelor, Adina Buzatu.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
sex sex 0 jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg