Anamaria Podan: «Budinca Mutu este plină de căpşune»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

300.000 de euro! Atât a investit Anamaria Prodan în noua sa afacere, un laborator de cofetărie-patiserie, de care se ocupă personal. Pentru a avea mai multă priză la pofticioşi, impresara a pregătit două delicatese speciale: prăjitura "Prodan" şi budinca "Adi Mutu".

Cuptoare industriale de cea mai bună calitate, experţi cofetari, aduşi tocmai din Belgia, precum şi o mulţime de reţete secrete.

Pe asta mizează Anamaria Prodan, atunci când spune că noua sa afacere, în care a investit 300.000 de mii de euro, va avea succes.

    Mai citeşte:        Prodan: «Mutu şi Consuelo se  iubesc ca-n prima zi!»        Prodanca  a plecat în Italia  să-l serbeze pe Mutu        Prodan, chef cu carne din Germania        Bărbaţii Anamariei Prodan fac afaceri împreună!

Sexy-impresara ne-a primit în laboratorul de cofetărie-patiserie "Unique", din incinta Rin Grand Hotel şi ne-a arătat prăjiturile cu care speră să bată concurenţa: "Eu şi asociatul meu, Dănuţ Mihai, ne-am gândit că acest domeniu are nevoie de ceva nou, de ceva de calitate. De aceea, am ales să folosim doar ingrediente naturale, fără aditivi ori conservanţi. Punem accent pe calitate, nu pe aspect. Vrem să dăm lovitura cu prăjitura Prodan, care este din vanilie, dar şi cu budinca Adi Mutu, care este un desert uşor de digerat, cu puţine calorii. Strategia aceasta a funcţionat întotdeauna, oamenii vor să mănânce prepararate ce poartă nume celebre", a declarat Anamaria, pentru Click!

Şefa clubului de fotbal FC Snagov mai are câteva afaceri care, în perioada de criză, merg ca pe roate: "Firma de impresariat sportiv merge la fel de bine ca întotdeauna, primesc lunar bani din afacerea cu tonomatele de bomboane pe care le am în Las Vegas, iar afacerea cu pământ de flori este ceva de suflet, care, din câte observ, îmi aduce câştiguri substanţiale", ne-a spus vedeta, care ne-a mai mărturisit că nu are nici măcar un cont bancar în România, ci doar în Las Vegas.

Desertul «Adi Mutu»

Ingrediente: Două ceşti de lapte, trei ouă, un sfert de ceaşcă de zahăr tos, un sfert de linguriţă de esenţă de vanilie, coajă rasă de la o lămâie, căpşuni.

Mod de preparare: Ungeţi forma specială cu unt şi încălziţi cuptorul la 180 de grade. Amestecaţi zahărul, oăule, lapteşe şi esenţa de vanilie.

Turnaţi compoziţia în forma unsă şi presăraţi coaja rasă de lămâie. Aşezaţi forma de budincă într-o tavă mai adâncă, în care turnaţi apă până la jumătatea pereţilot formei. Puneţi la cuptor timp de 20 de minute. Se ornează cu multe căpşune tăiate.

Are şi torturi VIP

Anamaria i-a pregătit și lui Axinte tort, cu celebra căciulă facută din marţipan. Bahmu, Prigoană și Maximus au gustat o delicioasă tartă personalizată

simeon stalpnicul png

Sylvia, prăjituri afrodisiace

Căsătorită de mai bine de un an, Sylvia a găsit reţeta perfectă pentru a-l îmbia la amor pe soţul ei, Andrei de la Alb Negru. Solista este imaginea cofetăriei Envy, iar prăjiturile ce îi poartă numele sunt speciale, deoarece au efect afrodisiac.

Frumoasa artistă şi soţul ei susţin că au un apetit sexual mult mai mare, de când mănâncă brioşele cu marţipan şi tortul de ciocolată. În plus, şi clienţii care-i trec pragul se declară cu adevărat satisfăcuţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mar negru jpg
Masline Pixabay jpg
ger naprasnic jpg
semafor jpeg
Stațiunea Borsec. Foto Statiunea Borsec
italia pixabay jpg
shutterstock 1113332 cuplu iubiti indragostiti restaurant mancare terasa jpeg
calorifer shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net