Ando cumpără un cartier din Miami!

Ultima actualizare:

Andone a petrecut aproape o lună în Miami cu ocazia Revelionului. În oraşul de pe coasta Atlanticului, "Fălcosul" s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni români care i-au propus să se asocieze într-o superafacere.

Mai precis, e vorba de achiziţionarea unui complex de apartamente, cotat acum la circa patru milioane de dolari.

"Preţurile apartamentelor au scăzut dramatic în Statele Unite din cauza crizei.O locuinţă cu două camere, de circa 110 metri pătraţi, costă acum puţin peste 10.000 de dolari. Problema e că nu se poate cumpăra câte un apartament sau două, se vinde tot complexul.Cu patru milioane de dolari cumpărăm 382 de apartamente", a explicat Andone pentru "Click!".

După finalizarea tranzacţiei, următorul pas ar fi, bineînţeles, închirierea locuinţelor. "Miami e un oraş superb, o să mă întorc cât pot de repede. În plus, fiul meu Mihnea doreşte să-şi obţină masteratul în economie aici", a mai spus Ando.

Citeşte şi:Andone îl antrenează pe Michel Platini!Borcea: "I-am oferit lui Andone un milion de euro pentru titlu însă a refuzat"EXCLUSIV: Andone l-a copiat pe Mircea Lucescu, la ŢSKA SofiaAndone: "Steaua nu are bani pentru Ivanov"

«Fac 50 de ani, dar mă simt ca la 20!»

 Se simte tânăr. "Chiar dacă împlinesc 50 de ani, mă simt în formă, tânăr. Ce să mai, parca am 20 de ani. Îmi doresc doar sănătate, în rest nu-mi trebuie nimic, sunt un om realizat".

Cea mai mare performanţă. "Amintirile mele cele mai frumoase sunt legate de Dinamo. Acolo mi s-a dat şansa să antrenez în cupele europene, altfel poate rămâneam doar un antrenor bun de Liga I".

Cea mai mare dezamăgire. "Sunt două. Primul când am fost dat afară de la Dinamo, în 2005, fiind pe primul loc şi al doilea moment trist la CFR Cluj, unde câştigasem campionatul şi am fost demis înainte să apuc să antrenez în grupele Ligii".

Vrea să devină conducător. "Sunt momente în care mă simt că trebuie să mă apuc de altceva, poate mă fac conducător de club, cine ştie? Poate îi iau locul lui Borcea, oricum ştiu mai mult fotbal ca el". (râde)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net