Andra: «N-o să mă transform în mamă de profesie»

„Something New" este o piesă diferită faţă de stilul pe care l-ai abordat până acum. De ce te-ai orientat către muzica de club?

Andra: În ultima vreme, ideea de ceva nou m-a atras foarte tare. Şi când am lansat piesa „Abelia" am fost întrebată acelaşi lucru şi am luat-o ca pe un compliment, aşa cum o iau şi acum. „Something New" se potriveşte cu spiritul actual, când se caută în permanenţă trenduri noi.

Săptămâna trecută ai filmat şi un clip pentru piesă. Cum a fost la filmări?

E un videoclip dinamic, pe parcursul căruia port patru ţinute vestimentare. Va fi difuzat din această săptămână la TV, după ce iniţial a fost lansat pe site-ul meu. Sper să le placă fanilor mei, pentru că am pus mult suflet în realizarea lui. Pentru mine, acest clip va fi o amintire frumoasă pentru că am filmat însărcinată.

În vara anului trecut scoteai pe piaţă albumul „Iubeşte-mă azi, iubeşte-mă mâine". Când ai în plan lansarea unui nou material discografic?

Planurile mele sunt dintre cele mai optimiste întotdeauna, dar trebuie să ţin seama şi de împrejurările concrete. Acum, deşi cânt în continuare şi îmi respect contractele, va trebui să ţin seama şi de faptul că voi avea un copil. Pe de altă parte, venirea lui pe lume mă va inspira enorm, deci mă aştept să realizez un nou album consistent, după ce se va naşte fiul nostru. Asta înseamnă undeva în aprilie. Oricum, pentru album am deja câteva piese pregătite.

Cum ai primit vestea că vei fi mămică?

Evident, cu o imensă bucurie, cu atât mai mult cu cât chiar în acest an ne propuseserăm să devenim părinţi. Şi iată că s-a întâmplat deja, iar ăsta mi se pare un semn de la Dumnezeu, cred că lucrurile se întâmplă cu un rost. Copilul este un dar sublim pentru sufletul şi viaţa noastră.

Veţi avea un băieţel. Aveaţi vreo preferinţă înainte de a afla sexul copilului?

Când am rămas însărcinată, am crezut că o să am fetiţă. Până când medicii mi-au confirmat că este băiat, eu le spuneam tuturor că am fetiţă şi că o va chema Maria. Probabil voiam fetiţă pentru că atât fratele meu, cât şi sora mea au baieţi. Singura noastră dorinţă este să ne vedem copilul sănătos. Noi oricum vrem mai mulţi copii şi probabil vom avea şi o fetiţă în viitor.

Aveţi un nume pentru bebeluş?

Încă nu, dar zilnic ne trec destule nume prin cap. Ne place prenumele David, însă nu am luat o decizie fermă, deocamdată. Ne place şi Ştefan, aşa îl cheamă şi pe fratele meu, dar vom vedea, aşteptăm şi sugestii de la oricine are o idee potrivită. Mai avem timp să ne gândim.

Cum decurge sarcina?

Mă simt nesperat de bine, mă aşteptam să fiu mai slăbită sau să am ameţeli şi probleme, dar nimic din toate astea nu-mi strică programul zilnic. Am avut greţuri la început, dar acum sunt foarte bine.

La cel mai recent videoclip a participat şi bebeluşul. Cum te-ai simţit în ipostaza asta?

Va fi cea mai frumoasă amintire muzicală a mea, din perioada asta. Şi mama îmi arăta poze de când era însărcinată cu mine. Îmi spunea: „vezi, aici eram la munte, tu erai în burtică". Îmi sunt dragi pozele astea. Şi eu am să-i arăt cândva fiului meu acest videoclip.

„De dragul copilului, voi muta munţii din loc"

Andra, la filmările pentru noul clip

image

Cât de des mergi acum la concerte având în vedere că sarcina este destul de avansată?

Merg la fel de des ca şi înainte, nu am absolut nicio problemă cu asta. Îmi face chiar bine mişcarea. Îmi place să mă audă fiul meu cântând încă din perioada aceasta. Chiar medicul mi-a spus să trăiesc normal, fără restricţii exagerate, fiindcă sunt tânără şi sarcina evoluează fără probleme.

Ţi-ar plăcea să-ţi moştenească vocea?

Mi-ar plăcea, dar nu ţin neapărat, depinde de temperamentul şi de preferinţele lui. Aş vrea să fie mândru de mine şi să-i ofer tot ce am mai bun în sufletul meu. Decizia privind cariera îi va aparţine lui, noi nu ne amestecăm.

Ce va urma în cariera ta după ce vei naşte?

Bănuiesc că am să fiu cu atât mai nerăbdatoare şi motivată să creez un material muzical nou. Maternitatea e cea mai frumoasă şi cea mai eficientă inspiraţie. De dragul copilului meu, am să mut munţii din loc şi voi avea idei din ce în ce mai bune.

Vei fi o mămică ce se va dedica 100% copilului ei o perioadă mai mare după ce se va naşte?

Un lucru e sigur, n-am să mă izolez şi nu o să mă transform în mamă de profesie, nici nu e e indicat. Cum spuneam, vreau ca fiul meu să aibă în mine un model şi o prietenă, nu doar o mamă. Voi sta alături de copiii mei cât de mult posibil, mai ales la început, când au nevoie de mine non-stop, dar mă voi întoarce la muzică foarte curând.

Eşti o gravidă pofticioasă?

Nici asta nu pot spune, nu am alte pofte decât aveam înainte. Mi-e poftă în limite normale de diverse bunătăţi, dar dacă nu le văd în faţa ochilor, nu plâng după ele. Mi-e poftă mai degrabă dacă văd ceva pe masă, iar atunci întind mâna şi iau, e simplu.

„Ceva nou" pentru fani

Videoclipul melodiei „Something New" va fi difuzat începând din această săptămână la posturile de televiziune, după ce piesa a fost lansată iniţial pe site-ul Andrei. „Piesa e compusă de Mihai Ristea şi există şi un remix făcut de DJ Yanng. Regizorul cu care am lucrat la clip este Dragoş Buliga. Cu el am mai colaborat şi în trecut", spune cântăreaţa. Pe lângă proiectele muzicale, Andra va fi implicată, în calitate de membru al juriului, şi în emisiunea-concurs „Românii au talent", care va fi difuzată de Pro TV.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub andi moisescu png
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
comentator turc jpg
Barbat si femeie sex FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
Avionul lui Elvis Presley png