Andre a revenit pe scena muzicală. Ce părere aveţi de varianta populară a cunoscutei trupe dance?

Ultima actualizare:

O altă provocare marca Măruţă a fost prezentată joi după-amiază, în emisiunea acestuia. Niculina Stoican şi Maria Cârneci, două îndrăgite cântăreţe de muzică populară, au fost provocate să aducă la viaţă trupa Andre. Cele două "Andrele" făceau furori la începutul anilor 90. La acea vreme, Andre a fost una din trupele fenomen ale României, creând o adevărată isterie în rândul fanilor.

Niculina Stoican, în rolul Andreea Bălan, a mărturisit că este foarte încântată de rolul pe care l-a primit. "Cu această ocazie, mi s-au împlinit două mari dorinţe: sunt mai înaltă şi sunt şi blondă", a spus cântăreaţa zâmbind.

Maria Cârneci a fost la fel de directă ca de obicei şi i-a transmis lui Măruţă că îşi doreşte ca şi cântăreţii de muzică uşoară, cei tineri, să vină într-o emisiune şi să cînte populară. "Nu cred că sunt în stare, în afară de două-trei excepţii. Vreau să îi văd cum cântă şi ei o Mărie şi Mărioară. Când umblă în blugi stau cu fundul bombat, dar dacă îi îmbraci în fotă arată ca dracu", a declarat artista.

Prestaţia celor două doamne ale muzicii populare a fost una de zile mari, distracţia fiind cuvântul de ordine în studioul Happy Hour. Acestea au purtat până şi ţinute ca în vremea Andre, costume colorate şi sclipitoare şi celebrele "şenile", încălţările foarte înalte ale celor două Andre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net