Andreea Ibacka are sfaturi pentru domnişoare: «Prinderea buchetului miresei dăunează grav imaginii»


    Sursă foto: andreeapatrascu.ro/
Sursă foto: andreeapatrascu.ro/

Andreea Ibacka, fostă Pătraşcu, are câteva sfaturi pentru fetele nemăritate care încearcă să prindă buchetul miresei în speranţa că se vor mărita şi ele într-un viitor apropiat.

Deşi este de acord cu această tradiţie, doamna Ibacka îndeamnă la precauţie, deoarece dorinţa de "înşfăca" mult doritul buchet poate fi înţeleasă greşit de ceilalţi.

Sau, într-un caz cu totul nefericit, iubitul celei care prinde florile se va speria de faptul că partenera lui are gânduri de măritiş şi va ieşi din relaţie.

«În încercarea de a-şi “ajuta” prietenele, mireasa îşi cheamă invitatele nemăritate să participe la un moment cel puţin stânjenitor. Prinderea buchetului de mireasă e poate cel mai “înşelător” moment al întregului eveniment. În practică, buchetul dăunează grav imaginii, indiferent dacă ai venit la nuntă singură sau însoţită. Oricum o dai, goana dupa buchet nu arată prea bine", scrie Andreea pe blogul personal.

Prinderea buchetului, spune actriţa, nu are nicio legătură cu nunta fetei care a pus mâna pe el.

«Ştiu, n-ai cum să rămai la masă atunci când toată lumea te strigă şi te aşteptă la marea “prindere”, dar nici să faci ca portarul în faţa loviturilor de la 11 metri nu e ok. Căsătoria e o promisiune pentru o familie frumoasă, dar vine natural, nu-i un obiectiv de bifat, iar buchetul oricum nu-i vreo garanţie, pentru că n-ai nevoie de amulete ca să te măriţi», a încheiat soţia lui Cabral.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
foto1 jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg