Andreea Marin: «Ştefănel seamănă mult cu tatăl lui!»

Andreea este foarte fericită şiaproape că nu are ce să-i ceară Moşului, în afară de sănătate şi linişte. Însă copiii sunt încă la vârsta la care îşi doresc diverse lucruri, mai potrivite sau mai nepotrivite vârstei lor.

Nu ne răsfăţăm copiii prea mult, pentru că nu vrem să creadă că totul li se cuvine. Dar asta nu înseamnă că nu avem grijă să simtă căldura noastră ca părinţi şi că nu îi alintăm din când în când”, a declarat Andreea într-un interviu pentru Agenţia de presă mondenă.

Dacă Violeta are trei anişori şi îi explică deja mamei sale că a crescut deja mare, Andreea spune despre Ştefănel că ”are un mod de a gîndi foarte logic şi e foarte talentat în privinţa dansului. Simţul umorului nu-i lipseşte, seamănă în multe privinţe cu tatăl lui, Ştefan”.

Însă sărbătorile nu u fost tot timpul atât de vesele şi frumoase. «Zâna» are şi câteva amintiri dureroase de pe vremea când petrecea singură Crăciunul.

După o emisiune de Cărăciun minunată, cu aplauze prelungite şu bucurie pe micul ecran, am ajuns în apartamentul meu de două camere unde nu mă aştepta decât un brăduţ singuratic şi o linişte prea profundă, pe care o alungam lăsând televizorul să meargă în gol.

Citeşte şi:

Andreea Marin: «Pentru mine imaginea contează prea puţin»

Andreea Marin Bănică a fost la psiholog, după o depresie puternică!Andreea Marin: „Un alt copil la anul, îl primesc cu braţele deschise!

Andreea Marin Bănică este bolnavă! Află ce a păţit!

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Forbes FOTO Shutterstock
contor energie electrica
image
image
image
image
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg