Andreea Raicu, bronzat─â ┼či buzat─â pe podiumul de mod─â

2 decembrie 2009
simeon stalpnicul png

Vedeta din serialul ÔÇ×Efect 30" (Prima TV) este muza designer-ului R─âzvan Ciobanu, care a realizat de cur├ónd o nou─â colec┼úie spectaculoas─â pentru casa de mod─â a Irinei Schrotter.

Andreea Raicu nu a lipsit mar┼úi seara de pe podium, de la prezentarea de mod─â care a avut loc la hotelul Radisson din Bucure┼čti, ┼či a tras aten┼úia spectatorilor cu ├«nf─â┼úi┼čarea sa exotic─â.

GALERIE FOTO Raicu la Mall B─âneasa

Recent ├«ntoars─â din Thailanda, Raicu este at├ót de bronzat─â, de parc─â ar fi dormit pe plaj─â, iar pielea ar─âmie i-a fost pus─â ├«n eviden┼ú─â de rochia superb─â, decoltat─â ┼či ├«n fa┼ú─â ┼či ├«n spate.

    Mai cite┼čte:        Andreea Raicu, ├«n gra┼úiile unui afacerist elve┼úian        Raicu face Cr─âciunul la orfelinat        Andreea Raicu vrea ┼či film!        Andreea Raicu, dezastru ├«n trafic - FOTO        Raicu: ┬źChiril─â, ultimul b─ârbat pe care l-am iubit┬╗

Din p─âcate, buzele Andreei, nefiresc de voluminoase ┼či m─ârite artificial, au st├órnit comentarii r─âut─âcioase din partea celor din sal─â. La eveniment au participat Andreea Marin, Ileana Badiu. Horia Brenciu, Dana Sota etc.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoan─â: ÔÇ×75% din tot ceea ce ├«nseamn─â total de for┼úe militare ruse┼čti sunt blocate ├«n Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militarÔÇŁ jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg