Andrei, dezvăluiri despre gemenii lui Adrian Păunescu

Ultima actualizare:

    Constanţa Buzea alături de  Adrian Păunescu şi cei doi  copii ai lor,  Ioana şi Andrei
Constanţa Buzea alături de Adrian Păunescu şi cei doi copii ai lor, Ioana şi Andrei

Constanţa Buzea a fost prima soţie a lui Adrian Păunescu, iar cei doi au avut împreună doi copii, pe Ioana şi pe Andrei.

 A fost o dragoste năvalnică, nu mai puteau trăi unul fără altul şi au decis să se căsătorească în 1961, dar nepotrivirea de caracter şi infidelităţile soţului său, printre altele, au dus la destrămarea mariajului: „A fost o dragoste mare, dar nu au ştiut că nu or să se potrivească niciodată.

Au stat căsătoriţi până în 1977, când s-a dat sentinţa definitivă pentru divorţ", povesteşte Andrei Păunescu, fiul celor doi poeţi. Pe de altă parte, Andrei mai dezvăluie faptul că, atunci când mama lui era însărcinată cu el, aceasta scria în jurnalul ei că Păunescu i-a spus că mai aşteaptă şi alţi copii cu o altă femeie. Andrei mărturiseşte că gemenii de care scrie mama lui în jurnal ar putea fi ai lui Nichita Stanescu şi nu neapărat ai lui Adrian Păunescu. „Ceea ce scrie mama în jurnal nu s-a confirmat, că acei copii ar fi fost ai tatălui meu.

Tata a spus că ar fi posibil, dar într-o altă situaţie lucrurile sunt altfel şi acum aşteptăm şi noi confirmările. El era un om foarte sincer şi nu putea să mintă. El a spus aşa: «Există posibilitatea să mai am alţi copii». El de fapt a şi scris că se pare că ar putea fi, dacă pot să spun aşa, ar putea fi ale altui geniu al poeziei, Nichita Stănescu". Povestea de dragoste dintre Constanţa Buzea şi Adrian Păunescu, dramele şi suferinţele prin care a trecut poeta, dar şi motivele care au dus la erodarea relaţiei dintre cei doi  vor fi făcute cunoscute  publicului duminică, în cadrul emisiunii  "Doamne de poveste", de la ora 16.30, la postul tv ACASĂ. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net