Angajaţii Realitatea FM îşi cer salariile / Scrisoarea a II-a

Într-o nouă scrisoare publicată pe paginademedia.ro, aceştia se exprimă astfel: „Ani la rând doar aţi cheltuit munţii de bani care veneau de la SOV (Sorin Ovidiu Vîntu -nr.) şi oamenii lui, aţi făcut investiţii şi cheltuieli fără măsură, v-aţi dat salarii şi comisioane şi aţi fost plini de voi, ce «manageri» de succes sunteţi. Acum vă bateţi joc de sclavii care aşteaptă să le plătiţi drepturile salariale din «profitul pe care trustul l-a făcut în primele luni ale anului»".

„N-avem bani în cont, poate să verifice oricine că nici managerii nu şi-au luat salariile. Nu şi-a luat vreun manager, primul, salariile şi a fugit cu banii şi i-au lăsat pe ei...nu!", a declarat Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu, pentru paginademedia.ro.

El a mai spus că oamenii îşi vor primi salariile „în măsura posibilităţilor şi încasărilor". Cât priveşte ameninţările făcute în scrisoarea trimisă cu o zi înainte de cei care se intitulează „Fosta Echipă a Realitatea FM", Freciu declară că este curios ce dezvăluiri vor să facă, pentru că nu ştie nimic compromiţător care ar putea fi făcut public.

despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
masina cu lemne furate din padure jpeg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png