Angela Gheorghiu: "Eu am iniţiat divorţul!"

Ultima actualizare:

    Angela Gheorghiu nu vrea scandal pe tema divorţului
Angela Gheorghiu nu vrea scandal pe tema divorţului

La o zi după ce tenorul Roberto Alagna a declarat că soţia sa, Angela Gheorghiu, nu doreşte să divorţeze, soprana îl contrazice într-un mesaj postat pe blogul personal.

Ea susţine că, de fapt, ea a fost cea care a iniţiat demersurile legale pentru oficializarea despărţirii.

"Angela Gheorghiu a trăit separat de Roberto Alagna în ultimii doi ani. Încercările sale din această perioadă de a salva căsnicia au eşuat. Începând procedura de divorţ acum câteva luni, Angela Gheorghiu aşteaptă acum finalizarea acestora, cât de curând posibil. Doamna Gheorghiu înţelege supărarea domnului Alagna în legătură cu această situaţie. Contrar declaraţiilor acestuia, ea vrea să-şi trăiască viaţa în pace şi linişte", se precizează în declaraţia postată pe site.

Roberto Alagna spunea, pentru presa franceză, că Angela Gheorghiu nu vrea să audă de divorţ. în ciuda răcelii instalate de multă vreme în căsnicia lor.

Tenorul italian mărturisea că de mult timp nu mai are o relaţie bună cu soţia sa şi că, deşi se aştepta să îi fie greu în aceste condiţii, se simte mai liniştit şi liber.

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna s-au cunoscut în 1996, atunci când au repetat şi cântat împreună în opera "Boema" şi s-au căsătorit la scurtă vreme după aceea.

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg