Annes, arsă pe gât cu ondulatorul

Ultima actualizare:

    Miercuri, în timp ce filma  pentru noul ei videoclip, Annes  s-a ales cu o cicatrice urâtă
Miercuri, în timp ce filma pentru noul ei videoclip, Annes s-a ales cu o cicatrice urâtă

E frumoasă, dar ghinionul nu a ocolit-o. Cântăreaţa Annes a avut parte de cea mai cumplită experienţă din viaţa ei. Cea care i-a stricat ziua este o coafeză. Din neatenţie, aceasta a ars-o pe gât, cu ondulatorul de păr încins.

Starea de bucurie şi optimismul cu care Annes s-a trezit miercuri aveau să se termine cu regrete şi durere la propriu. Artista şi echipa ei se pregăteau să filmeze videoclipul piesei „Unde", însă un accident banal le-a luat tot elanul.

În timp ce o coafa pe Annes, haistylista ei ţinea cu o mână telefonul la ureche, iar cu cealaltă se chinuia să-i aranjeze părul. Din neatenţie, femeii i-a căzut ondulatorul chiar pe gâtul solistei. Pentru că ustensila era încinsă la peste 200˚C, pielea vedetei s-a transformat ime­diat în rană-vie.

Ziua avea să fie un coşmar pentru Annes, fiindcă arsura de pe gât a devenit o mare băşică usturătoare, plus că imaginea ei era compromisă în clip. Cu toate acestea, filmările nu s-au anulat.

Ca să ascundă rana, Annes a folosit mult fond de ten, însă acest truc nu a reuşit în totalitate, pentru că roşeaţa a rămas vizibilă. De altfel, dacă nu ia măsuri urgente, Annes ar putea rămâne cu semn pe viaţă în locul arsurii.

„Am fost foarte suparată din cauza incidentului, dar acum mi-a mai trecut. M-a usturat crunt, nici să mă culc nu mai puteam de durere, plus că şi în trafic se uitau oamenii ciudat. În halul ăsta a trebuit să merg şi în emisiuni şi nu mi-a fost bine deloc. Niciodată nu voi uita acest videoclip şi sper să nu-mi rămână semn. Zilele trecute am fost la medic şi mi-a recomandat nişte alifii cu extract din sânge de viţel care mi-au luat din durere", a declarat Annes, pentru Click!

Până i se va închide rana, solista nu mai poate purta accesorii la baza gâtului şi suportă greu temperaturile ridicate. În plus, în concerte umblă bandajată. Dacă nu ar fi fost prietenă cu hairstylista, Annes n-ar fi iertat-o aşa de uşor.

Şi ele au fost «mutilate» de dragul frumuseţii

Laurette s-a ales cu cicatrice pe burtă. Mulatra Laurette a vrut să-şi recape silueta de altă dată, aşa că, imediat după ce a născut, a bătut la uşa clinicii de înfrumuseţare „Silhouette".

simeon stalpnicul png

A vrut să scape de vergeturi, dar în schimb s-a ales cu burta arsă. Mulatra se judecă şi acum cu cei de la clinică, vrea daune morale, însă este deprimată pentru că ştie că nu va scăpa niciodată de cicatricile de pe abdomen.

Din luna ianuarie de când a fost arsă, Laurette face tratamente de repigmentare a pielii, în speranţa că urmele se vor mai estompa.

Ozana Barabancea, cu faţa distrusă. Şi cântăreţa de jazz Ozana Barabancea a vrut să-şi facă un tratament de hidratare a tenului, acum un an şi jumătate. În schimb, s-a ales cu faţa arsă.

simeon stalpnicul png

Din cauza asta, a pierdut multe concerte, pentru că n-a mai putut ieşi din casă. Vedeta avea toată faţa tumefiată de la nişte injecţii cu acid hialuronic, pe care şi le-a făcut în speranţa că tenul ei va întineri peste noapte.

„Sunt foarte supărată că nu mi s-a spus de la bun început că pentru câteva zile voi fi pur şi simplu oribilă, cu pielea feţei ca o scoarţă de copac", spunea Ozana la vremea aceea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net