Antonia, contract de 20.000 € cu o firmă de încălţăminte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Antonia a pus mâna pe un nou contract în domeniul publicităţii. După ce a semnat un contract de un an de zile cu o firmă de produse cosmetice, cântăreaţa şi-a vândut imaginea unei firme importante care comercializează încălţăminte.

Antonia este din ce în ce mai căutată, atât pentru concerte, cât şi pentru a face reclamă anumitor produse. Cântăreaţa a devenit în ultima perioadă una dintre cele mai căutate femei din showbizz-ul românesc.

Firmele se bat pe Antonia. Mai multe brand-uri cunoscute din domeniul frumuseţii au dorit să îi cumpere imaginea artistei, însă ea a semnat cu Avon, cu care a "colindat" toată ţara pentru a le promova produsele.

Până la expirarea contractului, vedeta nu mai poate face reclamă şi altor produse cosmetice, cum era şi firesc. Însă contractul cu firma amintită nu o împiedică pe Antonia să semneze cu firme din alte domenii. Astfel, cântăreaţa a prins un contract avantajos cu firmă de încălţăminte. Pentru suma de 20.000 de euro, Antonia trebuie să facă reclamă brand-ului orădean Benvenutti. Contractul artistei cu firma de încălţăminte a început la 1 octombrie şi durează până în luna martie a anului viitor.

De altfel, Antonia a participat zilele trecute la lansarea colecţiei "Alege-ţi perechea norocoasă!", care a avut loc la Oradea, odată cu aniversarea celor 10 ani de la înfiinţarea firmei.

La eveniment, managerul firmei a ţinut să spună că Antonia a fost cea mai bună alegere pe care o puteau face în acest moment. De partea cealaltă, cântăreaţa a subliniat că a acceptat să fie imaginea firmei respective întrucât este o fană a accesoriilor, dar şi pentru că încălţămintea retailerului este una fashion şi comodă. Ea a promis să poarte pe scenă doar încălţăminte de la firma a cărei imagine a devenit recent.

simeon stalpnicul png

Antonia este una dintre cel mai bine cotate artiste în ultima vreme. De când presa a dat în vileag relația ei cu Alex Velea, cântăreața a beneficiat de tot mai multe solicitări pe plan artistic. Acest lucru a determinat-o pe Antonia și pe iubitul ei să-și mărească tarifele la concerte. Cei doi amorezi și-au mărit onorariul cu 500 de euro pentru un concert. Dacă înainte Antonia lua între   1.300 şi 1.800 euro, iar Alex lua între 1.700 şi 2.200 euro, tariful lor s-a mărit cu 500 euro după ce presa a tot scris despre relația lor.

Antonia, un model pentru fetele de astăzi! Vezi cine crede asta!

FOTO+VIDEO Antonia, fără chiloţei în clipul noii sale piese

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
Cum ne indeplinim dorintele 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net