Antonia nu vrea să renunţe la Velea!

simeon stalpnicul png

Antonia este acuzată de prietenii lui Alex Velea că ea a contribuit decisiv la destrămarea căsniciei acestuia de soţia lui, Ana. Cu toate acestea, cântăreaţa nu poate renunţa la Alex. Ea le-ar fi mărturisit apropiaţilor că Velea e marea ei dragoste. Alex Velea (29 ani) se află într-o mare încurcătură.

Cântăreţul va trebui în curând să aleagă între cele două femei, soţia lui, Ana (26 ani) sau noua lui iubită, Antonia (24 ani), cu care o înşală pe prima din ele, de ceva vreme. În schimb, Antonia ştie exact ce vrea! Cântăreaţa nu se lasă până nu-l desparte pe Velea de soţia lui, mulatra Ana.

La un eveniment de la Cornu, unde au cântat duminica trecută, Antonia şi Alex au purtat aceeaşi cămaşă pe scenă

simeon stalpnicul png

Deşi prietenii lui Alex Velea o consideră vinovată şi o acuză pe Antonia pentru destrămarea căsniciei artistului, cântăreţei nu pare să-i pese. Ea le-a spus apropiaţilor că Velea este jumătatea ei şi îl consideră marea şi adevărata ei dragoste de până acum! "Antonia este foarte îndrăgostită de Alex şi invers! Deşi mai mulţi prieteni de-ai lui o condamnă că i-a stricat casa lui Alex, ea nu e afectată de acest lucru şi susţine că merge mai departe în relaţia cu el", ne-a dezvăluit o sursă din preajma vedetei.

Mai mult, se pare că aceasta se laudă că Alex va rămâne cu ea, nu cu soţia. "Antonia nu se lasă până ce Alex nu se desparte de Ana. Ea spune despre el că este marea ei dragoste", ne-a mai spus o prietenă de-a cântăreţei. Deşi toată lumea vorbeşte despre relaţia lor, "protagoniştii" se încăpăţânează să păstreze tăcerea.

Nici Antonia, nici Alex nu au lămurit până acum dacă au cu adevărat o relaţie. În schimb, "semnele" sunt elocvente: în urmă cu două săptămâni, Antonia l-a însoţit pe Velea la un concert, au apărut foarte apropiaţi, iar ea a fredonat cu patimă versurile melodiilor lui. În plus, în weekend, la un eveniment la care cei doi au participat la Cornu (jud. Prahova), cei doi ar fi purtat pe scenă, în timpul recitalului, aceeaşi cămaşă. Detaliul a fost sesizat de un spectator, care a făcut şi o fotografie pe care ne-a trimis-o la redacţie.

Velea fără verighetă, soţia lui încă o poartă

Alex Velea nu mai poartă verigheta. Ca dovadă că mariajul cu mulatra Ana scârţâie, el s-a prezentat fără verighetă, la un concert susţinut în urmă cu o săptămână la un eveniment MTV.

Ana încă poartă verigheta. Ea s-a căsătorit cu Alex în 2010

simeon stalpnicul png

Alex Velea, fără verighetă de câteva săptămâni încoace

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, mulatra nu a renunţat la simbolul căsătoriei şi nici nu pare dispusă să dea cu piciorul atât de uşor la cei trei ani de mariaj cu Alex Velea. Soţia cântăreţului încearcă din răsputeri să salveze aparenţele şi, în timp ce el a renunţat la verighetă, Ana continuă să poarte pe deget simbolul căsniciei şi al uniunii, semn că nu renunţă uşor la luptă. Ana şi Alex au împlinit, weekendul trecut, trei ani de la căsătorie.  

Citiţi şi:

Alex Velea şi-ar mai fi înşelat soţia. Ce a făcut cântăreţul ca să fie iertat

Alex Velea şi soţia lui au petrecut separat aniversarea căsniciei

Antonia şi Alex Velea participă împreună la un eveniment caritabil

Antonia şi fostul soţ, Vincenzo, au fost la mare, dar nu s-au văzut deloc

Alex şi Antonia flirtează şi pe Facebook. Vezi cum vorbesc «codificat»

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
colaj coolio png
FotoJet jpg
bai ocna3 jpg
marian cozma jucator handbal jpeg
image
image
image
image
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator
irina tanase si liviu dragnea
fosa septica