Are 71 cm înălţime şi e mamă a 3-a oară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Stacey Herald (35 de ani), cea mai mică mamă din lume, a născut un băiat căruia i-a pus numele Malachi. Femeia cu înălţimea de numai 71 centimetri a înfruntat moartea ca să aibă 3 copii.

Doctorii o avertizaseră pe Stacey Herald, din Dry Ridge (Kentucky, SUA), care mai avea două fetiţe născute tot cu preţul vieţii, că riscul de a muri din cauza celei de-a treia sarcini era de 90%!

Chiar dacă i s-au dat puţine şanse că o să supravieţuiască, cea mai mică mamă din lume s-a încumetat să aibă al treilea copil.

Malachi a cântărit la naştere un kilogram şi 190 de grame

simeon stalpnicul png

Bebeluşul s-a născut prematur (mai devreme cu 8 săptămâni), prin cezariană, la 28 noiembrie, dar abia ieri a fost anunţată venirea sa pe lume de către presa din SUA. Stacey are 34 de cusături pe burtă, însă se mândreşte că are "cel mai frumos băieţel din lume".

Malachi a cântărit la naştere 1 kilogram şi 190 de grame. Ar fi trebuit să vină pe lume înainte de Crăciun, dar medicii s-au temut că, dacă l-ar fi mai lăsat să crească în uterul mamei, i-ar fi putut zdrobi unele organe.

Stacey suferă de o boală rară care a împiedicat-o să-şi dezvolte plămânii şi a făcut ca oasele sale să fie casante. Din această cauză, femeia nu are o înălţime normală.

Stacey Herald este căsătorită din 2004 cu Will, un bărbat cu înălţimea de 1,74 metri, pe care l-a cunoscut într-un supermarket.

Mai citeşte:Cea mai mică mamă din lume naşte a treia oară

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net