Are degetul al doilea de la picior mare? Îi place să domine în pat!

Ultima actualizare:

Degetul mare

Persoanele care au degetul mare de la picior mai lung decât celelalte preferă să încerce lucruri noi în pat. La femei, cu cât e mai lung, cu atât mai mult le plac plăcerile. Cele care îl au mai scurt sunt fermecătoare, dar ascund preferinţele sexuale.

Al doilea deget

Persoanele care au al doilea deget mai mare decât celelalte au caracter de lider şi sunt dominatoare în pat. Cele care îl au mai mic apreciază momentele romantice şi armonia în cuplu.

Al treilea deget

Degetul mijlociu mai lung indică multă energie, ceea ce este ideal pentru locul de muncă, dar îşi neglijează familia. Bărbaţii cu mijlociul mai mic sunt puturoşi. Femeile cu mijlociul mai mic preferă poziţia misionarului.

Degetul al patrulea

Cei care au degetul al patrulea lung se dedică familiei. Pentru bărbaţii cu degetul al patrulea mic, familia nu e importantă. Femeile cu al patrulea deget mic sunt adeptele aventurilor de o noapte.

Degetul mic

Cu cât au mai mic acest deget, cu atât bărbaţii sunt mai infantili, sunt predispuşi să înşele. La femei, dacă degetul mic este drept, se simt bine în pat, dacă e strâmb, sexul ocupă locul doi în viaţa lor.

Laba piciorului

Dacă laba piciorului e lată, persoanelor le place să muncească. Nu vor accepta dezmierdări în faţa televizorului. Astfel de femei sunt cel mai fericite când au ceva de făcut. Bărbatul cu laba îngustă se comportă ca un paşă şi femeia cu laba îngustă e plină de toane. Cei care au laba fină şi lungă se lasă uşor comandaţi într-o relaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net