Aroganţă pentru Victor Piţurcă! Vica îşi expune silicoanele pe podium


    Vica
Vica

Victoria Blochina şi-a pus în cap să înnebunească masculii de pe litoralul românesc! La sfârşitul acestei săptămâni, blonda, cunsocută după idila cu selecţionerului echipei naţionale de fotbal, Victor Piturcă, debutează  în modelig la cei 36 de ani pe care-i are.

Ascunsă de antrenor o perioadă îndelungată, frumoasa blondă din Lituania trăieşte intens a doua tinereţe. De curând, "Vica lui Piţi" şi-a pus silicoane, ea declarând imediat după: "Vreau să-i fac in ciuda lui Piti".

Acum, fosta balerină de 36 de ani îi mai face o arogană celui care i-a dăruit un copil şi pe care l-a dat în judecată pentru a-l recunoaşte. Vica a decis să debuteze ca manechin şi va urca pentru prima dată pe un podium de modă, in Crema Summer Club!

Unul dintre cele mai în vogă cluburi din statiunea Mamaia a reuşit să o convingă pe blonda cu forme pline să-şi arate pentru prima dată bustul siliconat, într-o prezentare de modă, evident cu specific rusesc.

Alaturi de Victoria Blochina vor mai urca pe podium şi alte manechine cu experienţă în cluburile din Bucuresti, ca fosta iubită a stelistului Mihai Costea, Oana Popa, Miss ASE Romania, Maria Nicula, Cristina Gherghe, Luana Tivadar, Alina Iordache, Cristina Patru, Ana Maria Alexe sau Adelina Nica.

Russian Fashion Night by Insolito, avand-o ca Special Guest pe Vica lui Piţi, va debuta dupa ora 1.00 în Crema, într-o nouă noapte incediară, trăită după acelaşi slogan: Live Your Summer!

Vica lui Piţi, la numai o zi după ce şi-a pus silicoane

simeon stalpnicul png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
Diana și Charles jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg