Aşa îţi organizezi debaraua!

Dacă încă eşti posesorul unei debarale, gândeşte-te de două ori înainte de a o dărâma, iar dacă ai senzaţia că îţi stă în drum, iată câteva soluţii pentru o depozitare eficientă.

Împarte spaţiul pentru o debara mixtă: conserve şi obiecte de uz casnic.

Acest lucru este posibil într-o cămară de dimensiuni mai mari. Astfel, pe pereţii acesteia poţi aşeza dulapuri şi etajere de diferite dimensiuni, păstrând astfel o porţiune liberă pentru a permite accesul unei persoane în interior.

Este foarte important ca acest spaţiu să fie foarte bine izolat şi aerisit, pentru a evita pătrunderea aburilor din bucătărie. Aici poţi depozita lăzile cu fructe şi legume (cele mai puţin perisabile care pot rezista şi în afara frigiderului), conservele şi proviziile alimentare, eliberând astfel spaţiul din dulapurile de bucătărie. 

De asemenea, poţi păstra câteva rafturi pentru depozitarea produselor de curăţat sau a detergenţilor, cu notă că acestea trebuie ferite bine de restul alimentelor pentru a evita contaminarea acestora.

Verifică periodic starea conservelor şi a legumelor de aici, deoarece acestea emană un miros neplăcut, iar fermentarea unor produse neambalate corespunzător poate duce la experienţe foarte neplăcute.

Amenajează un spaţiu pentru haine

Spaţiul va fi dedicat atât familiei cât şi musafirilor, pentru o depozitare temporară a hainelor de stradă sau a pantofilor.

 Dacă debaraua se află în apropierea uşii de acces în apartament, o poţi folosi cu succes în locul cuierului de haine. Astfel eviţi depunerea prafului pe haine sau îmbibarea cu miros de mâncare sau tutun.

 Locul de lângă uşa de la intrare va rămâne liber, dând astfel senzaţia de ordine şi calm. Poţi poziţiona aici o oglindă mare sau o etajeră pentru poşetă, ochelari de soare, chei sau facturi.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg