Au dispărut ajutoarele pentru copiii sinistraţi!

Ultima actualizare:

    "Am lăsat ajutoarele în clădirea primăriei. A doua zi, când m-am întors, nu mai era nici o haină acolo unde le lăsasem", Tudoriţa Lungu, fost subprefect  la Prefectura Bacău
"Am lăsat ajutoarele în clădirea primăriei. A doua zi, când m-am întors, nu mai era nici o haină acolo unde le lăsasem", Tudoriţa Lungu, fost subprefect la Prefectura Bacău

Fierbere mare în comuna Săuceşti, judeţul Bacău! Zeci de localnici şi mai toţi angajaţii primăriei din localitate au fost audiaţi zilele acestea de Poliţia Bacău, după ce s-a constatat că ajutoarele pentru copiii sinistraţi au dispărut fără urmă.

Îmbrăcămintea adusă cu un tir de ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a dispărut din sediul Primăriei Săuceşti chiar la câteva ore după vizita de pe 8 iulie.

Poliţia i-a audiat deja pe mai toţi angajaţii. În plus, peste 20 de săteni sunt luaţi în vizor de oamenilor legii. Reclamaţia a fost făcută de Tudoriţa Lungu, subprefect până acum trei zile, şi Neculai Olaru, actualul prefect al judeţului.

"Erau haine noi-nouţe: blugi, treninguri, tricouri. Erau frumoase de-ţi era mai mare dragul! ", a spus Tudoriţa Lungu. Aceasta a explicat că o mare parte din haine erau destinate copiilor sinistraţi.

Locuitorii din comună spun că nu este pentru prima dată când ajutoarele depozitate în sediul Primăriei dispar fără urmă.

La 8 iulie, Primăria Săuceşti a primit un tir cu ajutoare. La câteva ore, acestea au dispărut fără urmă

simeon stalpnicul png

"Şi uleiul a dispărut acum câteva zile. Şi detergentul şi altele. Ce intră în primărie, nu mai ajunge la noi. Doar ce se dă pe drum e bun dat", a spus Elena Ionescu (61 de ani).

Însă contabila primăriei, Cristina Şuştac, dă vină pe localnici. "E un du-te-vino continuu în primărie. Nu putea să-i oprească nimeni", a justificat Şuştac lipsa ajutoarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cometa secolului   Foto x Michael Jager 2 jfif
studenti discutie tinerie calculatoare shutterstock 513694219 jpg
gustari calorii jpg
Kate Middleton cu Prințul George și Charlotte  foto   Profimedia jpg
Mr Beast si echipa jpg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
4 actu ninge la suceava jpeg
Casa nationala de pensii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net