Au oprit lucrările la vila începută în curtea şcolii


    Proprietarii imobilului nu au respectat vecinătăţile
Proprietarii imobilului nu au respectat vecinătăţile

Inspectorii primăriei au blocat temporar construcţia, întrucât proprietarii şi-au întins locuinţa pe o supărafaţă de teren mai mare decât le permite autorizaţia.

În această situaţie, proprietarii sunt obligaţi să demoleze toate corpurile de clădire care nu se regăsesc în autorizaţie.

Purtătorul de cuvânt la Primăriei sectorului 6, Mihai Anghel, a declarat că, în urma controlului efectuat de inspectorii Serviciului Disciplina în Construcţii, s-a constatat faptul că proprietarii terenului de sport din curtea şcolii nu au respectat prevederile autorizaţiei de construire din punctul de vedere al amplasării construcţiei.

Beneficiarii construcţiei au fost sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 3.000 şi 10.000 lei, fiind dispusă reverificarea autorizaţia de construire.

"Am dispus sistarea lucrărilor, urmând ca dosarul cu autorizaţia de construire să intre în reverificare. Proprietarii trebuie să obţină o nouă autorizaţie de construire sau să încadreze lucrările în prevederile autorizaţiei de construire deja existente", a spus Mihai Anghel. În cazul în care lucrările nu vor fi sistate, beneficiarii vor fi chemaţi în judecată.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg