Au pozat în pielea goală, după divorţ

simeon stalpnicul png

Ce-am avut şi ce-am pierdut? Aşa ar trebui să-şi spună bunii prieteni Liviu Vârciu şi Pepe, care, culmea, au avut soartă comună după ce s-au despărţit de soţii: au ajuns să le admire goale, în reviste pentru bărbaţi. Aceeaşi reţetă a încercat-o şi Larisa Drăgulescu.

Citeşte şi:

Adelina Pestriţu: «Am divorţat pentru că Liviu m-a înşelat»

Pepe: «În realitate, Oana e mai frumoasă decât în Playboy»

Oana Zăvoranu şi-a pus crucea între sfârcuri - FOTO

Fie din răzbunare, fie din dorinţa de a-şi confirma că mai pot face victime, vedetele îşi dau cu uşurinţă hainele jos după divorţ.

Onorate de propunerile revistelor pentru bărbaţi, fetele nu stau pe gânduri şi, nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul respectiv, căci le şi vedem în costumul Evei prin pagini lucioase sau pe diverse site-uri.

Ultima intrată în gaşca îndrăzneţelor este Oana Zăvoranu, pe care o admirăm în luna mai, în revista Playboy. Nu oricum însă, ci în ipostaze erotice, lângă însemne religioase, fapt care a scandalizat Biserica, dar şi opinia publică.

Până şi protagonista a ţinut să facă o precizare pe pagina de Facebook despre pictorialul-şoc: „Să înţelegeţi că nici un rol din lume nu poate atinge sau distruge relaţia mea cu Dumnezeu".

De altfel, nici Pepe n-a fost foarte încântat şi, după ce a anunţat că nu vrea să dea bani pe revistă, noi ne-am dus să i-o oferim gratis. Nici acest lucru nu l-a înduplecat însă pe solist, care ne-a spus că nu-l interesează pozele viitoarei foste soţii.

Adelina, mireasă nud

În aprilie 2010 a divorţat de Liviu Vârciu, iar o lună mai târziu, Adelina îmbrăca din nou rochia de mireasă pentru un pictorial inedit în Playboy. Bruneta a pozat goală, iar gestul ei l-a scandalizat pe actor.

Liviu s-a înfuriat când şi-a văzut fosta soţie, goală, în Playboy (FOTO: Playboy)

Larisa Drăgulescu, singurul pictorial sexy

S-au căsătorit în 2006, au divorţat în 2009, însă abia în 2011 a prins curaj să se dezbrace şi să-i arate fostului soţ ce a pierdut. După un mariaj de coşmar cu gimnastul campion Marian Drăgulescu, Larisa şi-a refăcut viaţa şi şi-a schimbat atitudinea.

Larisa şi Marian au divorţat în 2009, după un mariaj cu certuri şi bătăi (FOTO: www.bucatarescu.ro)

simeon stalpnicul png

În urmă cu două luni, blonda s-a lăsat convinsă de Dan Silviu Boerescu să pozeze fără sutien pentru www.bucatarescu.ro. În plus, Larisa a declarat că intenţionează să-şi pună şi silicoane, pentru că nu este mulţumită de mărimea bustului.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image png
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg