”Avatar” este in topul celor mai tari filme din lume!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Filmul 3 D ”Avatar” s-a plasat pentru a doua săptămână pe primul loc în clasamentul încasărilor atât în America de Nord cât şi pe piaţa internaţională, obţinând încasări totale de 328 de milioane de dolari.

În cele zece zile de la lansarea sa, această nouă superproducţie regizată de James Cameron (”Titanic”) a obbţinut încasări totale de 617,3 milioane de dolari.

Vezi poze de la premiera filmului ”Avatar” în SUA.

Conform distribuitorului acestui film, compania 20th Century Fox, ”Avatar” s-a plasat pe locul întâi în clasamentul încasărilor pretutindeni în lume unde a fost lansat, cu excepţia Indiei, unde s-a plasat pe locul doi după o producţie marca Bollywood.

Superproducţia semnată de James Cameron va fi lansată în China pe data de 2 ianuarie şi respectiv în Italia la 15 ianuarie.

Citește și: Avatar

Ultimul film al regizorului britanic Guy Ritchie, ”Sherlock Holmes”, cu Robert Downey Jr. în rolul celebrului detectiv din epoca Victoriană, a reuşit să adune în primul weekend de la lansare 91,4 milioane de dolari din Statele Unite şi alte 17 ţări în care a fost prezentat.

Producţia studiourilor Warner Bros. se află pe locul doi în clasamentul boxoffice din SUA şi Canada cu încasări de 65,4 milioane de dolari.

Pe locul trei în clasamentul încasărilor s-a plasat producţia studiourilor Fox, ”Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel” cu încasări totale de 86,7 milioane de dolari, dintre care 50,2 milioane de dolari obţinute în America de Nord.

Conform studiourilor Fox acest film a fost lansat în 42 de ţări şi s-a plasat pe locul doi în clasamentele încasărilor în cel puţin 20 dintre ele.

Vezi aici trailerul filmului ”Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net