Avea harem de 16 bărbaţi frumoşi

Ultima actualizare:

Pentru cei care o vedeau prima oară, Xie din oraşul Chongqing, părea o femeie ca oricare alta de 46 de ani. Nimeni nu ar fi bănuit că dirija o temută reţea mafiotă de peste 9.000 de indivizi care se dedau la orice acte de cruzime pentru ea.

"Naşa" avea multe vile luxoase şi îşi făcuse un harem de 16 bărbaţi tineri cu care se iubea după chef. Înfiinţase 30 de cazinouri ilegale, dintre care unul funcţiona chiar peste stradă de tribunal.

"Naşa" conducea cu o mână de fier afaceri necurate de tot felul, de la trafic de droguri, prostituţie, la jocuri de noroc, oamenii ei înfăptuind crime la comandă, sechestrări de persoane, racolare de sclave sexuale, şantajări.

Primeau ordine să bată din cele mai ciudate motive, cum a fost cazul unui bărbat maltratat fiindcă nu avea voce de karaoke.

"Naşa" şi grupul său mafiot numit Triad şi-au făcut mulţi ani de cap sub acoperirea cumnatului, care era un important oficial local, ahtiat după centuri Louis Vuitton.

Acesta îngropase 3 milioane de dolari sub un iaz cu peşti. Femeia a fost prinsă după ce un poliţist s-a infiltrat în Triad.

El a fost demascat, fiind bătut măr de mafioţi şi abandonat într-un sac. Xie a fost condamnată la 18 ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
carne miel shutterstock 234655234 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net