Avocatul Elodiei aruncă bomba: «După moartea Elodiei, Cioacă a încercat să vândă toate bunurile»

Ultima actualizare:

Aceasta a povestit că prietena ei Elodia Ghinescu nu era mulțumită de reacțiile și comportamentul soțului ei, Cristian Cioacă. În plus, aceasta a spus că polițistul a vândut toate bunurile pe care le deținea cu Elodia, imediat după ce aavocata a fost declarată decedată în mod oficial.

”Elodia era nemulțumită de comportamentul lui Cristian Cioacă. Acest lucru a deranjat-o și a determinat-o să aibă o relație. După moartea Elodiei, Cristian Cioacă a încercat să vândă toate bunurile pe care le deținea cu Elodia. A vândut apartamentul în care aceasta avea sediul biroului și a luat 60.000 de euro, a dat și garsoniera cu 10.000, mașina lor a ajuns la sora lui. Apoi a dat tate bijuteriile ei, tot ce avea de valoare”, a declarat aceasta.

Părerea avocatei Radu este împărtășită și de mama Elodiei, doamna Emilia Ghinescu, care îl acuză pe fostul ei ginere că nu a vrut altceva decât averea fiicei sale și că a omorât-o pe aceast pentru banii ei.

Condamnarea din cazul ”Elodia” l-a pus pe gânduri pe jurnalistul Ștefan Stroe, care povestește că și el are în mașină o pată de sânge de-a soției sale, iar în cazul în care aceasta dispare, el riscă să aibă același destin cu cel al lui Cioacă.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net