Bahmu, la un pas de leşin când a dat cu ochii de Prigoană

Ultima actualizare:

    Vedeta Antena 2 abia  se mai ţinea pe  picioare când a ieşit  din sala de judecată (Fotografii: Alex Muscaliu)
Vedeta Antena 2 abia se mai ţinea pe picioare când a ieşit din sala de judecată (Fotografii: Alex Muscaliu)

Întâlnire de gradul zero, ieri dimineaţă, la Judecătoria sectorului 3. Adriana Bahmuţeanu a dat nas în nas cu soţul ei, Silviu Prigoană, la înfăţişarea pe care au avut-o în procesul de divorţ. A fost pentru prima dată când soţii Prigoană s-au revăzut după trei luni şi jumătate în care au rupt orice legătură, vedeta Antenei 2 părăsind domiciliul conjugal.

Silviu Prigoană a afişat la judecătorie un nou look. Milionarul şi-a dat jos barba. În timp ce afaceristul a lăsat impresia că este relaxat, Adriana Bahmuţeanu s-a pierdut când a aflat că îşi va reîntâlni soţul după trei luni şi jumătate în care acesta nu i-a mai dat nici un semn. „Mi-a fost frică să nu fac atac de panică. Când am auzit că a venit, mi s-a făcut rău. M-am speriat. Era să leşin. De ce? Nu ştiu. Probabil pentru că nu îmi vine să cred ce mi se întâmplă", ne-a spus Adriana Bahmuţeanu.

Silviu Prigoană şi-a ignorat cu desăvârşire soţia şi nici nu i-a răspuns la salut. În timpul celor cinci ore cât au stat în sala de judecată, cei doi soţi şi-au intersectat privirile doar de două ori. Judecătoarea a încercat să-i împace pe soţii Prigoană, dar deputatul a rămas ferm pe poziţie.

Prigoană a ignorat-o complet de Adriana în timpul procesului

simeon stalpnicul png

„Ar fi bine, totuşi, să vă împăcaţi, să nu mai râdem pe aici prin tribunal", le-ar fi sugerat judecătoarea soţilor Prigoană. „Eu vreau să divorţez", a spus afaceristul, spunând că unul dintre motivele divorţului ar fi declaraţiile pe care soţia lui le-a dat presei.

La proces, Prigoană a adus trei martori, dar instanţa a acceptat numai unul, respectiv pe bona copiilor. La rândul ei, Adriana o va avea ca martor pe mama ei, care are grijă de micuţii Eduard şi Maximus. Soţii Prigoană vor avea următoarea înfăţişare în procesul de divorţ pe 23 ianuarie 2013.

S-au căsătorit de patru ori

În toamna anului 2003, s-au căsătorit prima dată după o relaţie de un an. La întoarcerea din luna de miere, proaspeţii însurăţei au divorţat. În ianuarie 2004, milionarul şi vedeta s-au căsătorit din nou în mare secret, în Las Vegas. După trei luni de la a doua căsătorie, Prigoană a intentat divorţ a doua oară, dar şi-a retras cererea. În vara aceluiaşi an, august 2004, au divorţat cu succes. La 31 august 2005, Prigoană şi Bahmuţeanu s-au căsătorit a treia oară. În ianuarie 2007 au divorţat din nou. La 7 mai 2009 s-au căsătorit a patra oară.În august 2012, după o ceartă, Adriana a luat cei doi copii pe care-i are cu politicianul şi a plecat de acasă. Prigoană a intentat divorţ şi de atunci nu s-a mai interesat de ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
fotbal jpg
ana aslan captura video png
condimente png
venetia shutterstock 245507692 jpg
tyffany santos londra profimedia jpg
ioana cea nebuna captura video jpg
kevin cel mai inalt caine guinness world records jpg
vreme plaja vara pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net