Bălan a încercat să se sinucidă!

Lucian Bălan a fost câştigător  al Cupei Campionilor Europeni  cu echipa din Ghencea, în 1986
Lucian Bălan a fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu echipa din Ghencea, în 1986

Povestea dramatică a lui Lucian Bălan, fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni ajuns pe drumuri, continuă.

Nemaiputând suporta situaţia în care a ajuns, Bălan a înghiţit acum trei zile un pumn de medicamente, în combinaţie cu alcool, încercând astfel să-şi pună capăt zilelor.

Din fericire, el a fost găsit la timp de nişte vecini, care l-au transportat imediat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei, acolo unde se află internat şi în prezent, în cadrul secţiei Psihiatrie.

"Domnul Bălan este în siguranţă, se află în afara oricărui pericol în acest moment. Pot să vă spun şi că are deja un fan-club în rândul pacienţilor noştri", au explicat surse din cadrul spitalului.

Problemele lui Lucian Bălan au început la mijlocul anilor ‘90.

Bruma de bani pe care o câştigase din fotbal s-a evaporat destul de rapid, mai ales că fostul mijlocaş n-a reuşit să confirme în antrenorat.

În ultimii ani, Bălan căzuse în patima băuturii şi a jocurilor de noroc, motiv pentru care au început şi certurile în familie.

Până la urmă, s-a ajuns chiar la divorţ, după o lungă perioadă în care fiul său îl "culegea" zilnic din cârciumi sau cazinouri. Din acel moment, familia a rupt orice legătură cu fostul mijlocaş, care a pierdut însă şi foarte mulţi prieteni, din pricină că nu-şi returna niciodată datoriile.

Revenirea lui Victor Piţurcă la Steaua a însemnat o nesperată şansă de reabilitare pentru Bălan, care a fost cooptat imediat ca antrenor în cadrul Academiei de Fotbal a clubului.

Visul frumos s-a terminat însă brusc pentru fostul câştigător al Cupei Campionilor, care a fost dat afară din Ghencea în urmă cu două săptămâni de către Ţiţi Dumitriu.

Motivul invocat? A condus antrenamentele în stare de ebrietate şi a împrumutat circa 1.700 de lei de la mai mulţi antrenori, bani pe care nu i-a returnat niciodată.

Totuşi, nu trebuie uitat nici faptul că Bălan n-a apucat să încaseze niciun salariu de la club în perioada în care a activat în Ghencea.

De altfel, surse din cadrul Stelei ne-au confirmat faptul că Ţiţi Dumitriu îi pregăteşte debarcarea şi lui Miţi Majearu, un alt fost component al Stelei ‘86 care a fost angajat în club de către Piţurcă!


    Lucian Bălan a fost câştigător  al Cupei Campionilor Europeni  cu echipa din Ghencea, în 1986
Lucian Bălan a fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu echipa din Ghencea, în 1986

Cine este Lucian Bălan

* născut la 25 iunie 1959, la Bucureşti, Bălan a început fotbalul în anii ‘70, la Autobuzul. În prima ligă a debutat la 26 noiembrie 1978, în tricoul celor de la FC Baia-Mare* a ajuns în Ghencea în 1985, club pentru care a evoluat de 102 ori în Liga I (1985-1989, 1990-1991)* în finala Cupei Campionilor din 7 mai 1986 a fost titular datorită suspendării căpitanului Tudorel Stoica* a evoluat doar un sezon în străinătate, la Klub Beerschot şi Real Murcia * a jucat o singură dată la echipa naţională, într-un meci cu Israel (1987)* n-a rupt gura târgului ca antrenor, motiv pentru care a ajuns să lucreze în ultimii ani ca şi taximetrist sau ziarist în presa locală

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub lia bugnar theo rose png
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
tata teo (3)B jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg