«Banii îi dăruiesc nepotului meu!»

Ultima actualizare:

    Nicolae Ciuric a câştigat  200 de lei la cel mai  tare concurs al primăverii (Fotografii: Click!)
Nicolae Ciuric a câştigat 200 de lei la cel mai tare concurs al primăverii (Fotografii: Click!)

V-am promis peste 11.000 de premii şi ne ţinem de cuvânt. Cititorii noştri fideli au câştigat tablete, telefoane, bani, o maşină şi multe alte surprize. Nicolae Ciuruc este unul dintre norocoşii care au nimerit un loz norocos. Bucureşteanul, care a câştigat 200 de lei, îi va face o bucurie nepoţelului.

Nicolae Ciuruc (67 de ani) cumpără zilnic ziarul Click! El a câştigat 200 de lei la concursul nostru şi a venit la redacţie împreună cu nepotul său, Luca (10 ani), pentru a ridica premiul. „Banii îi voi dărui nepotului meu să îşi cumpere el ce vrea", ne-a mărturisit pensionarul.

Încântat de cadoul primit, Luca ne-a spus că îşi va cumpăra un joc video cu banii câştigaţi de bunicul său. „Şi eu citesc Click! Mai ales, Click! de Duminică. Îmi place foarte mult rubrica «Ştiaţi că...», pentru că sunt foarte multe curiozităţi", a completat Luca. Şi tu poţi câştiga un telefon de ultimă generaţie, o tabletă, premii în bani sau super-maşinile pregătite de Click! Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul preferat, să desfaci clapeta lozului şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat.

Ca să îţi revendici premiul sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603. 427 sau 0318.603.428, între 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător.

«E primul meu câştig»

Ionuţ Armaşu (31 de ani) este cititor fidel şi a câştigat cu ziarul preferat o tabletă de ultimă generaţie. „Este primul meu câştig! Aş fi vrut maşina, dar e bună şi tableta. Mă descurc eu cu ea, n-o fi aşa greu. O să o păstrez şi o să joc în continuare, poate mai câştig vreun premiu", ne-a spus râzând câştigătorul, care lucrează ca agent de pază.

«Mulţumesc pentru premiu, Click!MANIA»

Elisabeta Vasilescu (72 de ani) a câştigat 200 de lei. „Nu-mi venea să cred că am trei simboluri identice. M-am uitat de câteva ori, am citit regulamentul şi până nu mi-a spus doamna de la centrală că am un loz câştigător nu am crezut", ne-a spus bucureşteanca. Pentru că se descurcă cu pensia, femeia va păstra banii în cont.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net