Bătrână de 74 de ani izbită de un BMW X5: victima, scoasă vinovată

Francisc Kelemen, de 34 de ani, considerat „creierul" mafiei imobiliare din Timişoara şi arestat zilele trecute pentru înşelăciune, a reuşit performanţa de a scăpa fără probleme de dosarul penal, după ce a lovit cu maşina o bătrână de 74 de ani pe trecerea de pietoni.

Poveste de succes: şmecherul a câştigat procesul

Kelemen a fost declarat nevinovat de procurori şi de judecători, după ce a lovit-o cu un BMW X5 pe Elena  Butoi, de 74 de ani, pe o trecere de pietoni aflată lângă Piaţa 700 din Timişoara, în decembrie 2007. Femeia a fost izbită de automobilul BMW, şi trântită la pământ. Şoferul, Kelemen, a declarat la Poliţie că a dus-o imediat pe femeie la spital, apoi acasă.

Kelemen a fost cercetat penal, însă a zis că a trecut pe culoara verde a semaforului şi a fost declarat nevinovat chiar de procurorul care se ocupa de caz, care l-a scos de sub urmărire penală.Judecătorii i-au anulat amenda de 200 de lei

El a fost amendat cu 200 de lei de Poliţia Rutieră şi a primit patru puncte de penalizare. Magistraţii Judecătoriei Timişoara au considerat pedeapsa o ofensă adusă lui Kelemen şi i-au anulat amenda şi punctele.

Victima, Elena Butoi, are o versiune diferită. Pensionara spune că a fost dusă direct acasă de Kelemen, care nu a trecut cu ea pe la spital. Ea a fost transportată de acasă la Spitalul Militar din Timişoara de soţul ei, după ce bătrâna s-a simţit rău.Bătrâna de 74 de ani, acuzată că a "ţâşnit" pe trecerea de pietoni

Femeia spune că a trecut pe verde, dar procurorii şi judecătorii nu au crezut-o. „Sunt singură că am trecut pe verde, dar  m-a prins culoarea roşie şi maşina m-a lovit. Eu umblu mai încet şi de aceea m-a prins culoare roşi, dar am traversat pe verde", a declarat femeia, iar agenţii de circulaţie nu au căutat martori care să confirme varianta femeii.

Kelemen a adus doi martori. Unul dintre ei a transformat-o pe bătrâna de 74 de ani într-o veritabilă atletă: „După ce s-a făcut culoarea verde pentru maşini, o doamnă a ţâşnitpe trecerea de pietoni", a declarat martorul, care a fost crezut de instanţă. 

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg