Bebeluşa Delia s-a mutat cu iubitul însurat!

simeon stalpnicul png

Dragostea e oarbă! Cel mai bun exemplu îl reprezintă regizorul Dragoş Buliga. Zilele trecute, el a părăsit căminul conjugal, lăsându-şi baltă soţia şi cele două fiice, de dragul amantei sale, Delia Florea, bebeluşa Cronicii Cârcotaşilor.

Citeşte şi:

Bebeluşa Delia s-a alăturat Campaniei «Din inimă pentru copii»

Bărbulescu a uitat-o pe bebeluşă! Se însoară!

Delia: «N-aş putea iubi un tip mult mai în vârstă!»

Gina Buliga: «Nu-mi las soţul pentru Bebeluşa Delia»

Regizorul Dragoş Buliga: «Divorţez pentru bebeluşa Delia!»

Deşi bărbatul a mărturisit în repetate rânduri că va divorţa de soţia sa, Gina Buliga, de profesie fotograf, pentru a se iubi liniştit cu Delia, acesta nu a depus încă actele la judecătorie, semn că îi este greu să renunţe la căsnicie.

Pe de altă parte, pentru a-i dovedi Deliei că are intenţii serioase, Dragoş şi-a strâns hainele de acasă şi a părăsit căminul conjugal, lăsând în urmă o soţie disperată şi doi copii mici.

Dacă în urmă cu jumătate de an, Gina Buliga ne mărturisea că va lupta din toate puterile pentru iubirea soţului său şi că nu o va lăsa pe bebeluşa Cronicii Cârcotaşilor să-i spargă casa, eforturile ei s-au dovedit a fi zadarnice. Contactată telefonic de Click!, femeia nu a dorit să comenteze situaţia delicată în care se află.

Bebeluşa Delia e dansatoare la «Cârcotaşi»

Delia are 23 de ani şi a absolvit Facultatea de Jurnalism. În noiembrie 2003 a intrat ca dansatoare în echipa Cronicii Cârcotaşilor, iar de atunci a câştigat nenumărate premii la concursurile de dans.

Timp de patru ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un alt crai din showbiz, DJ-ul Vali Bărbulescu. Relaţia ei cu regizorul Dragoş Buliga v-a fost prezentată de Click! încă din februarie 2010.

Dragoş Buliga

Dragoş Buliga are 33 de ani şi este de meserie regizor de filme şi videoclipuri muzicale. Este căsătorit de peste cinci ani cu Gina Buliga, de meserie fotograf şi au împreună două fetiţe, Alexandra (6 ani) şi Maria (3 ani)

simeon stalpnicul png

Şi ele au lăsat copii fără tată!

Andreea Mantea

Andrei Ţârdea şi-a părăsit soţia însărcinată imediat după ce soarta i-a scos-o în cale pe voluptuoasa Andreea Mantea. Minciunile repetate şi lipsa banilor au determinat-o pe Andreea să îi dea papucii, la sfârşitul anului trecut.

Crina Matei

Relaţia Crinei Matei cu Marius Mihalache a început în anul 2006, iar frumoasa blondină nu a părut deranjată de faptul că artistul era însurat şi avea şi un băieţel de şase ani. Relaţia lor s-a încheiat însă cu scandal, anul trecut.

simeon stalpnicul png
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg