Bebeluşul femeii de 240 kg, părăsit şi de tată

image
Mama 240 kile, tatăl 70

Fetiţa celei mai grase femei din România, care a murit în luna august, a rămas fără părinţi. Copila este în grija bunicii.

Elena Anişoara Lăcătuş, de nouă luni, fiica Victoriei Lăcătuş, obeza de 240 de kilograme, din Drăghiceni - Olt, care a murit la 1 august, a rămas în grija bunicilor săi din comuna Vlădila.

Nuţi Şuşoiu (64 de ani) se plânge că nu are cu ce să o crească. După ce tatăl, Costel Lăcătuş (37 de ani), a abandonat-o la doar trei zile de la moartea Victoriei, acum şi mătuşa ei, Cristina Şuşoiu, care a anunţat că vrea să înfieze copilul, şi-a luat mâna de pe ea.

Cei doi au plecat la muncă în Italia, şi duşi au fost.

„Trebuie să îi dăm lapte praf, dar de unde bani? De când a abandonat-o, tatăl ei nu ne-a ajutat cu nimic. Copilul ăsta are nevoie de scutece, de mâncare, pe el nu îl interesează. Noi nu avem bani nici să îi luăm o cutie cu lapte praf", se plânge Nuţi Şuşoiu, bunica bebeluşului.

Gheorghe Vane, primarul din comuna Vlădila, spus că bunicii copilului trăiesc de pe o zi pe alta, cu un ajutor social de 270 de lei, dar că nici nu se gândesc să dea fetiţa în plasament.

Mama 240 kile, tatăl 70

Costel şi Victoria Lăcătuş, din Drăghiceni , judeţul Olt, s-au luat din dragoste. Când Victoria a rămas gravidă avea 120 de kilograme, iar bărbatul 70 de kile. Costel Lăcătuş (37 de ani) a rămas la aceeaşi greutate.

simeon stalpnicul png
Mama 240 kile, tatăl 70

În timpul sarcinii, femeia de 25 de ani şi-a dublat greutate şi a fost dusă la spital să nască de 10 angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj , care au urcat-o cu greu pe targă. După naştere, femeia obeză nu a ţinut regimul impus de medici şi, la 1 august, a murit, lăsând orfan pruncul de şase luni.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
Bucuresti furtuna ploaie romania FOTO Shutterstock
image
image
image
image
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay