Bianca îl ignoră pe Bote. A pozat goală!

2 decembrie 2009
image
Mai multe fotografii, în numărul de decembrie al revistei Playboy

Blondă, cu sâni imenşi şi picioare "până-n gât", Bianca Drăguşanu stârneşte fantezii şi gânduri necurate în mintea oricărui bărbat şi, împotriva voinţei lui Botezatu, şi-a expus formele într-un pictorial incendiar.

Se laudă cu state vechi într-ale modelling-ului, însă Bianca a devenit vedetă peste noapte, după ce a obţinut titulatura de "iubita lui Botezatu".

Vezi aici GALERIE FOTO cu Bianca

Deşi se înţeleg de minune, cei doi au avut o ceartă serioasă în momentul în care blonda a fost ofertată să pozeze nud, în Playboy.

image

Conştientă de senzualitatea şi sexualitatea sa, apetisanta asistentă tv a acceptat provocarea pe loc şi a trecut peste cuvântul lui Botezatu, chiar dacă el i-a interzis cu desăvârşire să se lase fotografiată în costumul Evei.

   Citeşte şi:        Bianca: «Mi-am văzut fostul iubit făcând sex oral ...        Blonda lui Bote: «Fostul iubit m-a înşelat cu prietena mea!»         Bianca, certată că şi-a  vopsit părul        Bote n-o vrea de soţie pe Bianca, nici în glumă!         Ioan Niculaie a combinat-o pe  «Blonda lui Bote»

Încăpăţânată din fire, Bianca a făcut abstracţie de sfaturile creatorului de modă şi, spre marea bucurie a fanilor, şi-a arătat formele voluptuoase, în toată splendoarea, într-un pictorial incendiar, în revista Playboy.

image

Şi, colac peste pupăză, în acelaşi număr al publicaţiei, şeful Biancăi, Dan Capatos, a dat un interviu în care demontează relaţia blondei cu Botezatu: "Din informaţiile mele, din cum se comportă Bianca, din ce-am mai vorbit şi eu cu ea, cred că este doar o relaţie în care Cătălin o ajută în mod real din punct de vedere profesional. Nu cred că au avut ceva vreodată".

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg