Bijou, mărturisire emoţionantă: «Mi-e ruşine de fetiţa mea pentru ce tată am putut să îi ofer»

Ultima actualizare:
Bijou şi Jimmy Barber s-au confruntat în direct la Kanal D (captură: Kanal D)
Bijou şi Jimmy Barber s-au confruntat în direct la Kanal D (captură: Kanal D)

Elena Turcu, alias Bijou, a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D. Aceasta a fost pusă faţă în faţă cu Jimmy Barber, tatăl fetiţei sale în vârstă de 7 ani. Acesta le-a părăsit când micuţa avea numai trei săptămâni, de atunci Elena luptându-se zi de zi pentru a-şi creşte fiica.

Jimmy a intrat în direct prin legătură online şi a vorbit despre relaţia lui cu Bijou. "Nu sunt foarte sigur că m-aş putea împăca cu Bijou. Dacă ar redeveni fata acea dulce pe care am cunoscut-o eu, aş primi-o înapoi într-o clipă. Atunci când eu am cunoscut-o, avea o energie anume, parcă radia soarele prin ea", a spus bărbatul.

Acesta s-a justificat că nu şi-a recunoscut fiica la naştere, motivând că se afla în Bulgaria la acea vreme.

"Nu am recunoscut fetiţa pentru că eram în Bulgaria atunci când a fost făcut certificatul de naştere al micuţi. Fiind cetăţean american, eu nu aveam voie să stau într-o ţară deât 90 de zile. O dată la 90 de zile eu luam trenul până în Bulgaria şi veneam înapoi în România", a declarat Jimmy.

Bijou şi Jimmy Barber s-au confruntat în direct la Kanal D. Artista a pufnit în râs când a auzit declaraţiile fostului iubit


    Bijou şi Jimmy Barber s-au confruntat în direct la Kanal D (captură: Kanal D)
Bijou şi Jimmy Barber s-au confruntat în direct la Kanal D (captură: Kanal D)

Bijou a intervenit pentru a spune partea ei de adevăr. "Omul ăsta a dispărut din viaţa mea. Minte cu tot ce spune. Eram însărcinată în patru luni când el m-a lovit cu piciorul în burtă. Am fost şi la spital. Pe fetiţă a cunoscut-o trei săptămâni. Pe 6 iunie 2007, după trei săptămâni, el a fugit", a spus cântăreaţa.

Vedeta a mărturisit că nu îl va lăsa niciodată pe Jimmy să îşi vadă copilul, pentru că nu merită acest lucru. "Eu l-am blocat pe toate căile pe care a încercat să mă contacteze pentru că nu voia să afle nimic despre fetiţă, ci doar îmi spunea că mă vrea, că mă doreşte. Nu îl voi lăsa să o vadă pe fetiţă, nu are nici un drept. Să dovedească el că are drepturi", a declarat aceasta.

Bijou i-a spus fostului iubit că îi dă orice în schimbul liniştii ei. "Îţi dau orice, numai să mă laşi în pace. El ar trebui să fie în puşcărie acum, pentru cât rău ne-a făcut. Mi-e milă şi mi-e ruşine de fetiţa mea pentru ce tată am putut să îi ofer", a spus artista.

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg