Biletele şi abonamentele RATB, mai scumpe cu 40% de anul viitor

Scumpirea, care a fost anunţată încă de la începutul acestui an, va deveni o certitudine de la începutul anului care vine. Conducerea regiei bucureştene consideră că bani pe care îi vor plăti bucureştenii în plus pentru călătorii vor reduce subvenţiile acordate de Municipalitate. “Am solicitat majorarea tarifului, pentru că avem cheltuieli fixe, din 2008 nu s-a beneficiat de acest lucru. Noi avem anumite cheltuieli fixe. Cu cât majorezi încasările din bilete şi tichete de călătorie, cu atât o să aibă municipalitatea mai puţin de suportat ca diferenţă de tarif. Îmi doresc măcar de la începutul anului viitor să percep o majorare cu 40% a biletelor”, a declarat Criţ pentru sursa citată.

Acesta a precizat că tarifele au rămas neschimbate în ultimii doi ani, în ciuda faptului că parcul auto s-a înnoit iar consumul de combustibil a crescut.“Trebuie să luăm în considerare faptul că nu s-au majorat de peste doi ani şi, în momentul de faţă, deşi avem mijloace de transport noi şi cel mai mare parc auto din ţară, cu cel mai mare consum, avem cel mai mic tarif din ţară. Este o propunere făcută municipalităţii şi, de la începutul anului, o să reluăm procedura”, a conchis Adrian Criţ.

Ca să fie aplicată, decizia regiei trebuie susţinută de consilierii generali. Ei vor decide în şedinţa de consiliu dacă această majorare poate fi susţinută din buzunarul bucureştenilor.

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
edi iordanescu selectioner jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg