Biletele şi abonamentele RATB, mai scumpe cu 40% de anul viitor

Ultima actualizare:

Scumpirea, care a fost anunţată încă de la începutul acestui an, va deveni o certitudine de la începutul anului care vine. Conducerea regiei bucureştene consideră că bani pe care îi vor plăti bucureştenii în plus pentru călătorii vor reduce subvenţiile acordate de Municipalitate. “Am solicitat majorarea tarifului, pentru că avem cheltuieli fixe, din 2008 nu s-a beneficiat de acest lucru. Noi avem anumite cheltuieli fixe. Cu cât majorezi încasările din bilete şi tichete de călătorie, cu atât o să aibă municipalitatea mai puţin de suportat ca diferenţă de tarif. Îmi doresc măcar de la începutul anului viitor să percep o majorare cu 40% a biletelor”, a declarat Criţ pentru sursa citată.

Acesta a precizat că tarifele au rămas neschimbate în ultimii doi ani, în ciuda faptului că parcul auto s-a înnoit iar consumul de combustibil a crescut.“Trebuie să luăm în considerare faptul că nu s-au majorat de peste doi ani şi, în momentul de faţă, deşi avem mijloace de transport noi şi cel mai mare parc auto din ţară, cu cel mai mare consum, avem cel mai mic tarif din ţară. Este o propunere făcută municipalităţii şi, de la începutul anului, o să reluăm procedura”, a conchis Adrian Criţ.

Ca să fie aplicată, decizia regiei trebuie susţinută de consilierii generali. Ei vor decide în şedinţa de consiliu dacă această majorare poate fi susţinută din buzunarul bucureştenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net