Bistriţa: Un tir cu textile s-a răsturnat pe şosea

Ultima actualizare:

    Încărcătura s-a răsturnat de-a lungul întregii şosele
Încărcătura s-a răsturnat de-a lungul întregii şosele

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur sens, marţi dimineaţă, pe DN 17, în Pasul Tihuţa, după ce un tir încărcat cu baloţi de textile s-a răsturnat în apropiere de Castelul Dracula, iar toată încărcătura s-a împrăştiat pe şosea, transmite Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul unei maşini de mare tonaj încărcată cu baloţi de textile a ajuns cu maşina pe contrasens, după care, speriat, a virat dreapta, iar încărcătura s-a răsturnat de-a lungul întregii şosele.

Timp de oră, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri deoarece poliţiştii au avut nevoie de timp să aducă la locul accidentului două maşini care să mute baloţii pe o singură parte a drumului. În jurul orei 5.00, s-a creat un singur sens de mers pe care se circulă şi la această oră.

"Maşina este una cu cabină şi remorcă. Virajul brusc a făcut ca toată încărcătura aceea cu baloţi mari de textile să ajungă în drum de-a curmezişul. Am chemat acum un utilaj mai mare care să-i mute şi să poată fi realuat integral traficul. E o echipă de jandarmi montani care dirijează acolo circulaţia”, a declarat Teofil Bălan, seful postului de poliţie Tiha Bârgăului.

Potrivit sursei citate, şoferul ceh, care nu cunoştea nicio altă limbă, nu le-a putut spune poliţiştilor ce s-a întâmplat. El a fost rănit uşor în urma accidentului, fiind transportat la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net