Bogdan Naumovici, un motociclist pus pe șmecherii în serialul Las Fierbinți - VIDEO

Ultima actualizare:

    Bogdan Naumovici: FOTO Facebook
Bogdan Naumovici: FOTO Facebook

Publicitarul Bogdan Naumovici va apărea în episodul de mâine al serialului Las Fierbinți de la Pro TV, în care va juca rolul unui motociclist pe nume Zeus.

În serial, omul de publicitate este un „biker înrăit", care, alături de partenera din același club de motocicliști, le dă o țeapă socrilor primarului Vasile. Zeus este „un tip bine, tatuat, "sexual non-stop", băiat de viață, pus pe șmecherii".

Bogdan Naumovici a povestit pentru paginademedia.ro. cum a ajuns să joace în comedia  Las Fierbinți: „M-a sunat Dragoș Buliga, regizorul serialului și m-a întrebat dacă nu vreau să joc un rol episodic care mi se potrivea. Am acceptat imediat, pentru că sunt un fan al serialului Las Fierbinți. Mi se pare cea mai buna comedie românească de după revoluție, umorul românesc se întoarce la nivelul comediilor cu Brigada Diverse. Mi se pare scris excelent, jucat și regizat foarte bine, și deși mediul este un sat românesc actual, replicile au de multe ori savoarea Divertis-ului din anii '80".

Bogdan Naumovici este cunoscut publicului larg în special pentru rolul din reclama Teletech cu „Ăla negru de respira greu".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net